Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Μπορούμε μέχρι τέλους»

«Μπορούμε μέχρι τέλους»
Περήφανος για τους παίκτες της Νάπολι και για όσα έχουν πετύχει μέχρι τώρα δήλωσε πως είναι ο Ρικάρντο Μπιγκόν. Ο Αθλητικός Διευθυντής των «παρτενοπέι» εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Κιέβο στη θέση του Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία. Ο Μπιγκόν δεν θέλησε να απαντήσει σε τεχνικά θέματα και περιορίστηκε στο να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η δύο απανωτές ήττες της Νάπολι, με τη Γιουβέντους στο Καμπιονάτο και την Ντνιέπρ για το Γιουρόπα Λιγκ, έκαναν την αναμέτρηση με την Κιέβο εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας. Όλοι οι οπαδοί των «παρτενοπέι» περίμεναν την νίκη, που θα κρατούσε τη Νάπολι σε απόσταση βολής από τη «Γιούβε» και θα έδειχνε αν ξεπεράστηκε και το ψυχολογικό «μπλοκάρισμα» που θα μπορούσε να προκύψει από τις δύο αυτές ήττες. Αν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Έντινσον Καβάνι, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Μάρεκ Χάμσικ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Βάλτερ Ματζάρι, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου. Τη θέση του πήρε ο Αθλητικός Διευθυντής, Ρικάρντο Μπιγκόν, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του προπονητή. «Ο Ματζάρι ένιωσε αδύναμος μετά το τέλος του ματς και προτίμησε να μείνει στα αποδυτήρια. Ίσως φταίει η κούραση, ίσως του έπεσε το σάκχαρο. Δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να σας πω πολλά. Ο Βάλτερ, πάντως, είναι καλά, απλώς προτίμησε να ξεκουραστεί», είπε στην αρχή ο Μπιγκόν.

Για το ματς ο Μπιγκόν δεν θέλησε να κάνει κάποια κριτική. «Δεν θα σας μιλήσω για τεχνικά θέματα, δεν είμαι ο αρμόδιος. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι περήφανος για τους παίκτες μας και για όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.»

Η Νάπολι μπορεί να συνεχίσει την καταδίωξη της Γιουβέντους και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα; «Η Νάπολι θέλει να προσπαθήσει για το τρόπαιο μέχρι το τέλος. Εξαρτάται, βέβαια και από τους αντιπάλους μας. Αν η Γιουβέντους συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, καμία ομάδα δεν θα μπορέσει να μείνει κοντά της. Εμείς, ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος», απάντησε ο Μπιγκόν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: