Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δεν έκρινε το αποτέλεσμα ο κακός διαιτητής!

Δεν έκρινε το αποτέλεσμα ο κακός διαιτητής
Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Λάτσιο με τη Φιορεντίνα. Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη σε βάρος της ομάδας του, η οποία, ωστόσο, παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και δεν άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα.

Η 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο ήταν από τις πλέον «άτυχες» για τους διαιτητές, αφού σε όλα, σχεδόν, τα παιχνίδια, τα παράπονα ήταν έντονα. Κάτι ανάλογο έγινε και στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Λάτσιο, που βρήκε νικητές τους «Βιόλα» με 2-0. Ο προπονητής των πρωτευουσιάνων, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μιλώντας μετά τη λήξη τόνισε πως οι διαιτητές δεν ήταν σε καλή μέρα, αν και δεν έκριναν τον νικητή.

«Πετύχαμε ένα κανονικό γκολ που κακώς ακυρώθηκε. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Το γκολ του Λιάγιτς έπρεπε να ακυρωθεί, αφού υπάρχει οφσάιντ. Όλα αυτά είναι επεισόδια στα οποία η απόφαση των διαιτητών ήταν λανθασμένη. Να σημειώσω, ακόμα, πως στα πέντε πρώτα φάουλ της ομάδας μου πήραμε ισάριθμες κίτρινες κάρτες, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες μου», ήταν η κριτική που άσκησε ο Πέτκοβιτς στους διαιτητές.

Συνεπώς οι διαιτητές έκριναν το νικητή; «Όχι, σε καμιά περίπτωση. Η Λάτσιο σπατάλησε ένα ημίχρονο για να μπει στο ματς. Δεν ήμαστε καλοί και δυσκολευτήκαμε. Φάνηκε πως δεν ήμαστε στο 100%. Πληρώσαμε την κούραση. Η Φιορεντίνα, από τη μεριά της, έπαιξε επιθετικά και μας πίεσε σε όλο το παιχνίδι. Κέρδισε δίκαια και αν έλειπαν τα λάθη του διαιτητή θα έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερη αξία η νίκη της», τόνισε με ειλικρίνεια ο Πέτκοβιτς.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο Πέτκοβιτς αναφέρθηκε και στον Κλόζε, μετά το γνωστό περιστατικό της καθυστερημένης άφιξής του στην Αθήνα, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Γιουρόπα Λιγκ. «Ο Κλόζε, όπως και οι υπόλοιποι, άργησαν κατά ένα ημίχρονο να μπουν στον αγώνα. Ο Γερμανός, μάλιστα, έχασε μια ευκαιρία από εκείνες που τις αξιοποιεί στις περισσότερες των περιπτώσεων. Νομίζω, όμως, πως όλα ήταν τυχαία. Κάναμε μια κακή παρένθεση, τίποτε περισσότερο», δήλωσε ο προπονητής της Λάτσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: