Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Στήριξη σε Στράντζαλη, δυσαρέσκεια για παίκτες!!

Ο αποκλεισμός από την Προοδευτική προκάλεσε πικρία και προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Πέραν του γοήτρου που επιτάσσει για τον Ηρακλή να ξεπερνά τέτοιου είδους εμπόδια, έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά, μιας και η ομάδα έχασε σημαντικά έσοδα. Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, επισκεπτόμενος τα αποδυτήρια της ομάδας, μίλησε στους παίκτες, μεταφέροντας τον προβληματισμό του για τον αποκλεισμό από την Προοδευτική και ανακοίνωσε πως θα τους επιβληθεί πρόστιμο. Ήταν όμως ξεκάθαρος και για άλλα ζητήματα.

Κλονίζεται η εμπιστοσύνη

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό. Υπογράμμισε πως η εμπιστοσύνη του προς ορισμένους ποδοσφαιριστές, έχει κλονιστεί. "Είμαι δυσαρεστημένος από 3-4 από εσάς" είπε μεταξύ άλλων, ενώ προσέθεσε: "Είπα ότι αν ξανάκανα τις επιλογές για το χτίσιμο της ομάδας πάλι εσάς θα διάλεγα. Κλονίζεται η εμπιστοσύνη μου για κάποιους", ξεκαθάρισε με εμφανή τον προβληματισμό του. Άλλωστε οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Τόσο του ιδίου φυσικά, όσο και της ίδιας της ομάδας εκ των πραγμάτων. Προειδοποίησε μάλιστα, πέραν του προστίμου που ανακοίνωσε: "Θα είμαι αμείλικτος".

Προπονητολογία... τέλος

Στη Μίκρα γνωρίζουν πολύ καλά τι ακούγεται και τι συζητείται γύρω από την ομάδα. Ξέρουν ότι υπήρξαν αντιδράσεις και κατά του Γιώργου Στράντζαλη στο πρόσφατο παρελθόν, ακόμα και στο φιλικό με τη Βέροια. Όπως και ο ίδιος άλλωστε, που έδωσε τη δική του απάντηση με τις τοποθετήσεις του έπειτα από εκείνο το παιχνίδι. Όχι όμως και μετά το "διπλό" στην Κρήτη επί του Εργοτέλη... Αντιδράσεις προέκυψαν και μετά τον αποκλεισμό από την Προοδευτική ή μπορεί να υπάρξουν μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Όπως αντιδράσεις υπήρξαν και για την ομάδα, την εμφάνιση και τον αποκλεισμό. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος πάντως έβαλε τέλος στην προπονητολογία, τις φωνές και τις αντιδράσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα για το ζήτημα αυτό. Ξεκαθάρισε στα αποδυτήρια, παρόντος και του "κυανόλευκου" τεχνικού πως στηρίζει απόλυτα τον Γιώργο Στράντζαλη.

Και τώρα... αντεπίθεση

Ο Ηρακλής πλέον έχει μπροστά του μια τετράδα αγώνων (που λογικά και σωστά αντιμετωπίζεται κάθε ματς μεμονωμένα) εκ των οποίων οι τρεις θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα και να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση. Πρώτος εξ αυτών η αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, στην οποία η νίκη θα έχει θετικό βαθμολογικό και ψυχολογικό αντίκτυπο...







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: