Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν μόνο άμυνα»

«Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν μόνο άμυνα»
Τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κατάνια με τη Γιουβέντους, έδωσε ο Άντζελο Αλέσιο. Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» δήλωσε πως το γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε από το βοηθό του διαιτητή και πως οι παίκτες του πάγκου δεν είχαν καμία συμμετοχή στην απόφαση.

Είναι το γεγονός της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Η απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει ως οφσάιντ το κανονικό γκολ της Κατάνια, στον αγώνα με τη Γιουβέντους, έχει προκαλέσει έντονες διαμάχες και συζητήσεις στην Ιταλία. «Λάδι στη φωτιά» έριξε ο πρόεδρος της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, ο οποίος δήλωσε πως το γκολ ακυρώθηκε από τους παίκτες του πάγκου της «Γιούβε» που με τις διαμαρτυρίες τους ανάγκασαν τον βοηθό να σημειώσει μια ανύπαρκτη παράβαση.

Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε, Άντζελο Αλέσιο, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό που «σημάδεψε» το ματς. «Από τον πάγκο δεν είδαμε τίποτε άλλο εκτός από το σηκωμένο σημαιάκι του βοηθού. Αυτά που έγιναν μετά δεν τα γνωρίζω. Πιθανώς το γκολ να μην έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά πρέπει να δεχόμαστε τα λάθη των διαιτητών όπως δεχόμαστε τα λάθη των παικτών», είπε ο Αλέσιο.

Ο πρόεδρος της Κατάνια, όμως, είπε πως οι διαμαρτυρίες του πάγκου της «Γιούβε» έπεισαν το βοηθό. «Κάποιοι παίκτες έτρεξαν προς το βοηθό, αλλά νομίζω πως την απόφαση την πήρε μόνος του. Κανένας από εμάς δεν τον ανάγκασε να πάρει μια απόφαση, που στο τέλος ήταν λανθασμένη. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό όμως. Η συνολική εικόνα του ματς ήταν υπέρ της ομάδας μου. Αξίζαμε τη νίκη, αφού είχαμε 11 τελικές έναντι 1, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν έκαναν κάτι άλλο από το να αμύνονται. Ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Κάτι λένε όλα αυτά», τόνισε ο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: