Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αναστασόπουλος: «Δεν με ενθουσιάζει ο ΠΑΟΚ, είναι προβλέψιμος»

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Νίκος Αναστασόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την απάντηση που έδωσε σε όσους βιάστηκαν να «ξεγράψουν» την Κέρκυρα αλλά και τον ΠΑΟΚ τον οποίο χαρακτηρίζει προβλέψιμο.


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή αλλά αν δούμε τις φάσεις και εμείς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και τότε δύσκολα θα γυρνούσε το παιχνίδι. Εγώ δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε άσχημη μέρα, εμείς ήμασταν καλοί και είχαμε και σε καλή μέρα την άμυνά μας, δίκαια ήρθε η ισοπαλία».

Για την απάντηση που έδωσε σε όσους βιάστηκαν να «ξεγράψουν» την Κέρκυρα:

«Καταρχάς το σχόλιο μου δεν πήγαινε κάπου. Γενικά το είπα γιατί όλοι μας θεώρησαν ήδη στην Β' εθνική. Δεν στόχευα κάπου απλά είναι κρίμα γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές. Ήταν μια γενική εκτίμηση και με αυτόν τον τρόπο ήθελα να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου γιατί κάποιοι από αυτούς είναι νέοι και δεν έχουν πατήσει το πόδι του στην Α' εθνική».

Για το ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ δεν με ενθουσιάζει, έχει έναν καταξιωμένο προπονητή και χρειάζεται χρόνο. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι προβλέψιμος στο παιχνίδι του και θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια».

Για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς τερματοφύλακες και ο Γλύκος και ο Χακόμπο είναι πολύ καλοί. Ο Γλύκος θέλει πίστωση χρόνου, ο Χακόμπο έδειξε και στην Κέρκυρα σε πόσο καλή κατάσταση είναι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Κέρκυρα:

«Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του σε εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε καλύτεροι».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: