Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μαθήματα ήθους από τον Μοντέλα!!

Μαθήματα ήθους από τον Μοντέλα
Δίκαια επικράτησε η Φιορεντίνα της Λάτσιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής των «Βιόλα» χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία τη νίκη αυτή, αφού η αντίπαλος της ομάδας του είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Μοντέλα, πηγαίνοντας κόντρα στο… ρεύμα της ημέρας, δεν έκανε δηλώσεις για τους διαιτητές.

Πολλοί είχαν χαρακτηρίσει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Λάτσιο, ένα σημαντικό τεστ, το οποίο θα έδειχνε τις πραγματικές δυνατότητες και βλέψεις των δύο ομάδων. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό για τους «Βιόλα», που νίκησαν με 2-0 και πλησίασαν στους 3 βαθμούς τους αντιπάλους τους.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Βιντσέντζο Μοντέλα ήταν χαρούμενος για το αποτέλεσμα της ομάδας του. «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με δύο ομάδες που έπαιξαν ανοιχτά για να νικήσουν. Εμείς ήμαστε πολύ καλοί, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, οι αντίπαλοί μας προσπάθησαν να γυρίσουν στον αγώνα, μας πίεσαν και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε σωστές επιθέσεις. Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο», ήταν η τεχνική ανάλυση του ματς από τον Μοντέλα.

Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα από τους διαιτητές στην 9η αγωνιστική. Ποια είναι η γνώμη του προπονητή της Φιορεντίνα για την απόδοση του «άρχοντα» του αγώνα; «Ποτέ δεν είπα κάτι για το διαιτητή. Όταν τα επεισόδια ήταν εναντίον μας δεν αναφέρθηκα καθόλου στον ρέφερι. Τώρα άκουσα πως η Λάτσιο έχει παράπονα και θεωρεί πως οι αποφάσεις του διαιτητή βοήθησαν τη Φιορεντίνα. Ούτε και τώρα, όμως, θα πω κάτι. Παραμένω στην ιδέα πως οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως οι παίκτες ή οι προπονητές. Πρόκειται για ανθρώπινα λάθη, τίποτε άλλο», τόνισε ο Μοντέλα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: