Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Δεν έκανε μεγάλη τρέλα ο Μοράτι»!

«Δεν έκανε μεγάλη τρέλα ο Μοράτι»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του για τη νίκη με 3-1 στη Μπολόνια, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής της Ίντερ τόνισε πως η 8η εκτός έδρας νίκη της χρονιάς αποδεικνύει πως η Ίντερ είναι μια «συμπαγής» ομάδα που μπορεί να κυριαρχεί στα παιχνίδια, ενώ επισήμανε το γεγονός πως η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.

Πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, την 8η φετινή εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Αριθμοί που δείχνουν πως η Ίντερ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και μετά το κακό ξεκίνημά της, έχει βρει το ρυθμό εκείνο που της επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους. Το «διπλό» στη Μπολόνια, με 3-1, ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που απέδειξε πως η δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Ο νεαρός κόουτς μετά το ματς ήταν πολύ χαρούμενος. «Είδα μια πολύ καλή Ίντερ. Εκτός από τις αρχές των δύο ημιχρόνων, όταν η Μπολόνια μας δυσκόλεψε μπαίνοντας δυναμικά, η ομάδα μου κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και μετά το 3ο γκολ, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να είμαστε επικίνδυνοι. Στο γκολ που δεχτήκαμε είχαμε μια λάθος αμυντική τοποθέτηση σε κόρνερ. Από κει και πέρα δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η 8η εκτός έδρας νίκη μας, αποδεικνύει πως η Ίντερ παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και είναι πολύ σκληρή και συμπαγής ομάδα, που δύσκολα χάνει», τόνισε ο Στραματσόνι.

Η Ίντερ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Συμφωνεί ο Στραματσόνι με αυτό; «Το βλέπω και εγώ πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου, αλλά είναι οι παίκτες εκείνοι που τις κάνουν πράξη. Χαίρομαι όταν βλέπω πως η δουλειά μας αποδίδει καρπούς. Θέλω να αποδείξω πως ο πρόεδρος Μοράτι δεν έκανε μεγάλη τρέλα με το να με εμπιστευτεί», σημείωσε με χιούμορ ο νεαρός προπονητής.

Για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αντόνιο Κασάνο; Υπάρχει κάποιο θέμα με τον ιδιόρρυθμο παίκτη; «Κανένα ζήτημα με τον Αντόνιο. Απλά στην τελευταία προπόνηση πιάστηκε στο σβέρκο και δεν μπορούσε να στρίψει το κεφάλι του. Ο Αντόνιο είναι ο επιθετικός που βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, οπότε θα τον έβαζα αν ήταν καλά. Μην ψάχνετε για θέματα εκεί που δεν υπάρχουν», απάντησε αυστηρά ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: