Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Η κίνηση της Τορίνο για Καρέλη!!


Η κίνηση της Τορίνο για Καρέλη

Όπως προκύπτει από την Ιταλία, ο Νίκος Καρέλης απασχολεί σοβαρά την Τορίνο, αλλά ο φορ του Παναθηναϊκού αποτελεί εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Η Τορίνο μπορεί να διοχετεύει στον Τύπο ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Χόσεφ Μαρντίνες στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Νίκο Καρέλη!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα ψάχνει στο εξωτερικό για ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και φέρεται να έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους: στον 24χρονο Κροάτη Αντρέι Κράμαριτς της Λέστερ (ο οποίος φέρεται να βρίσκεται –μεταξύ άλλων- και στη λίστα του ΠΑΟΚ) και στον 23χρονο Έλληνα διεθνή φορ του Παναθηναϊκού.

Ο Κράμαριτς παρουσιάζεται ως βασική επιλογή της Τορίνο και ο Νίκος Καρέλης ως η εναλλακτική λύση. Και η κατάσταση, σύμφωνα με τον ατζέντη του Κροάτη, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίζει νωρίτερα από το πρώτο 10ήμερο του Γενάρη. Οπότε, πριν από αυτό το χρονικό όριο δύσκολα θα κάνει κάποια επίσημη κίνηση η Τορίνο για τον Καρέλη.

Από την Ιταλία, βέβαια, υπάρχει πάντα και το «ζεστό» ενδιαφέρον της Παλέρμο, δίχως όμως και αυτή να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην κατάθεση πρότασης.

Πάντως, στο δευτεριάτικο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός έχουν ζητήσει να παραβρεθούν πολλοί σκάουτ ξένων συλλόγων προκειμένου να τσεκάρουν τον Έλληνα επιθετικό των «πράσινων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: