Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Περπέρογλου: «Δεν είχαμε ενέργεια»


Περπέρογλου: «Δεν είχαμε ενέργεια»

Στην έλλειψη ενέργειας των παικτών της Μπαρτσελόνα απέδωσε την ήττα των «μπλαουγκράνα» από τον Ολυμπιακό ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως χάθηκαν τα ριμπάουντ και ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτική άμυνα και επισήμανε πως θα πρέπει να κερδίσουν όλα τα ματς στην Καταλονία για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγαλύτερη μαχητικότητα στο παρκέ. Εμείς δεν είχαμε ενέργεια και μοιραία χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κυριαρχήσει στο ματς. Η άμυνα πλέον είναι το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμφίβολα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Εμείς κοιτάζουμε, από εδώ και πέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου. Θα πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε στην έδρα μας και να ψάξουμε για μεγάλες εκτός έδρας νίκες».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ συμπλήρωσε πως: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο γρήγορος και αποφασισμένος σε ό,τι κι αν έκανε στο γήπεδο. Είχε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολύ πάθος. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, είμαστε επαγγελματίας και σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Αν στον Ολυμπιακό πουν ότι το σκορ είναι πλασματικό, θα έχουν δίκιο.

Μπορούσαμε να χάσουμε με πάνω από 20 πόντους διαφορά. Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά είναι πολύ σκληρή ομάδα, "πνίγει" τον αντίπαλό του. Βάλαμε 26 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ βάζουμε πάνω από 40. Μας έπαιξαν πολύ σκληρά και δεν ανταπεξήλθαμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: