Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Το «Ολντ Τράφορντ» έχει γίνει... βαρετό!!


Το «Ολντ Τράφορντ» έχει γίνει... βαρετό

Μόλις 13 γκολ έχουν μπει φέτος στο «Όλντ Τράφορντ», με το γήπεδο της Γιουνάιτεντ να αποτελεί την έδρα στην οποία έχουν σημειωθεί τα λιγότερα τέρματα, στις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας.

Τον τίτλο του πιο «βαρετού» γηπέδου της φετινής σεζόν, αποδίδουν οι Άγγλοι στο «Όλντ Τράφορντ», αφού η έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πρώτη σε μια λίστα με ένα εντελώς αρνητικό στατιστικό.

Φέτος στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων» έχουν σημειωθεί μόλις 13 γκολ, εκ των οποίων 10 έχει πετύχει η γηπεδούχος Γιουνάιτεντ, τα οποία είναι τα λιγότερα που έχουν επιτευχθεί σε γήπεδο στις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας.

Στην αμέσως επόμενη θέση βρίσκεται η έδρα της Γουότφορντ στην οποία έχουν επιτευχθεί 18 γκολ, ενώ έπονται οι έδρες των Σάντερλαντ και Μπλάκμπερν.

Το «παραγωγικότερο» γήπεδο απ’ όλα είναι το «Λόντον Ρόουντ» της Πίτερμπρο στο οποίο έχουν σημειωθεί 45 γκολ, ενώ ακολουθούν το «Έτιχαντ» και το «Γκούντισον Παρκ» στα οποία έχουν επιτευχθεί 41 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Όπως αντιλαμβάνεστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως η λέξη «επίθεση» είναι αυτή που βγαίνει συχνότερα από τα στόματα των οπαδών της ομάδας του Φαν Χάαλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: