Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

«Απόλυτη δικαίωση η απόφαση για την ΑΕΚ»


«Απόλυτη δικαίωση η απόφαση για την ΑΕΚ»

Άκρως ικανοποιημένος από την δικαίωση της ΑΕΚ μέσω της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που πλέον στελεχώνεται από τακτικούς δικαστές, νιώθει ο Σταύρος Κοντονής.

Ανακοίνωση σχετικά με τους χειρισμούς της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση της ΑΕΚ εξέδωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού νιώθει δικαιωμένος από τον τρόπο που λειτούργησε το αρμόδιο όργανο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές της Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού».

Τέλος, αναφέρεται πως η μάχη για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά:

«Η πρόσφατη απόφαση της -αποτελούμενης με βάση το Νόμο 4326/2015 από τακτικούς δικαστές- Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές της Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού και συνιστά θετική επίπτωση των νομοθετικών της πρωτοβουλιών, αναφορικά με την στελέχωση του συνόλου των δικαιοδοτικών οργάνων.

Αποτελεί ταυτόχρονα έμπρακτη απόδειξη πως οι διατάξεις του νέου νόμου μπορούν να συντελέσουν καταλυτικά στην καταπολέμηση των μορφών και τρόπων διοίκησης που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο επί σειρά ετών και διώχνουν την ελληνική οικογένεια και τον φίλαθλο κόσμο από τα γήπεδα.

Η εξυγίανση, η διαφάνεια και η ισοπολιτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουν να χτίζονται καθημερινά, βήμα-βήμα, με συνέπεια, συνέχεια και προσήλωση στον κεντρικό αυτό στόχο της Κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: