Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ορισμοί-καρμανιόλα από την ΚΕΔ!!


Ορισμοί-καρμανιόλα από την ΚΕΔ

Δύο διαιτητές (Καλογερόπουλος-Τζήλος) που προκάλεσαν με τις αποφάσεις τους τον τελευταίο μήνα και άλλος ένας με περιοριστικούς όρους (Δημητρόπουλος), ορίστηκαν στα παιχνίδια ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

Τι κι αν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το πέναλτι που σφύριξε υπέρ του Ολυμπιακού (σε φάση με πτώση του Φινμπόγκασον) στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League; Η ΚΕΔ επανέφερε άμεσα στους ορισμούς τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), ο οποίος θα διευθύνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 16η αγωνιστική.

Στους ορισμούς επέστρεψε και ο Θανάσης Τζήλος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αρνηθεί δύο καταφανέστατα πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Καλλονή, επίσης την 13η αγωνιστική. Ο διαιτητής του συνδέσμου Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Άρχων του αγώνα που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού θα είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Στον ρέφερι από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για την υπόθεση της φερόμενης «εγκληματικής οργάνωσης».

Πρόγραμμα και διαιτητές 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/1
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός (Καραντώνης / Ημαθίας)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια (Βάτσιος / Δυτικής Αττικής)
19:30 Ηρακλής-ΑΕΛ Καλλονή (Αρετόπουλος / Τρικάλων)

Κυριακή 3/1
15:00 Πλατανιάς-ΑΕΚ (Καλογερόπουλος / Αθηνών)
17:15 SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ (Παπαπέτρου / Αθηνών)
17:15 Λεβαδειακός-Ατρόμητος (Δελφάκης / Αρκαδίας)
19:30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Δημητρόπουλος / Φθιώτιδος)

Δευτέρα 4/1
19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (Τζήλος / Λάρισας)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: