Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο!! (pics)

Ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο αναλαμβάνει επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του Αργεντινού και όσα δεν γνωρίζετε για τον ίδιο.

Αυτός είναι ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο (pics)H AEK ανακοίνωσε σήμερα ότι επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ αναλαμβάνει ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Ένα όνομα άγνωστο στον περισσότερο κόσμο, αλλά με παρελθόν στο ποδόσφαιρο.

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες από Ιταλίδα μητέρα, ενώ ο πατέρας του είναι Αργεντινός. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, σε μια τέτοια χώρα. Αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά μπορούσε να παίξει και στις υπόλοιπες θέσεις του άξονα και ως στόπερ. Διακρινόταν για το δυνατό του παιχνίδι, αλλά και για τα πολλά χιλιόμετρα που… κατάπινε.

Ξεκίνησε να… κλωτσάει το τόπι στην Σαν Λορέντσο μέχρι που πήρε μεταγραφή στην Ισπανία και την Χερέθ. Κατέγραψε 6 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και το καλοκαίρι του 1999 πήρε μεταγραφή στην Τζένοα.

Το πέρασμά του από την Ιταλία δεν κράτησε πολύ όμως αφού τον Δεκέμβριο έμεινε ελεύθερος και πήγε στην αγγλική Τσέστερ. Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν και ακολούθησε ακόμη ένα πέρασμα από την πατρίδα της μητέρας του, την Ιταλία. Κατάνια και Φιρέντσε Ροντινέλα οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του και κάπου εκεί, το καλοκαίρι του 2003 έγινε η πρώτη του επαφή με τη χώρα μας.

Ο Εθνικός Πειραιώς τον προσέγγισε και τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ιστορικό σύλλογο και ένα χρόνο αργότερα οι πολύ καλές του εμφανίσεις ανταμείφθηκαν και πήρε μεταγραφή στον Θρασύβουλο. Λίγους μήνες αργότερα θα πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του την άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική.

Τον Ιούλιο του 2005 ο «Άλεξ» πήγε στη γειτονική Κύπρο και αγωνίστηκε μια σεζόν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι συνεχόμενες μετακινήσεις του από ομάδα σε ομάδα δεν σταμάτησαν εκεί αφού τις επόμενες χρονιές αγωνίστηκε σε Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας, Σαρονικό, Ηράκλειο και Αθηναϊκό.

Από τη στιγμή που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ξεκίνησε τις επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές -κυρίως συμπατριώτες του- και απέκτησε τα δικαιώματά τους. Προτού γίνει αυτό, βέβαια, είχε πάρει το δίπλωμα που χρειαζόταν.

Μέχρι πρότινος εκπροσωπούσε τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Αμπλαγιέ Φαγιέ της ΑΕΚ, τους Βιγιαφάνες, Ρουσκουσέδα, Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού, τον Βιγιάλμπα του Πανιωνίου, τον Φαβάλι του Λεβαδειακού, τον Γοδόι του Ατρομήτου, τον Μαρτίνες του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Ανόρθωση, τον Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ αλλά και ορισμένους ακόμη πολύ καλούς λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές.

Πλέον, τους παίκτες του θα εκπροσωπεί ο Αργεντινός συνεργάτης του αλλά και ακόμη ένας άνθρωπος που συνεργάζεται από την Πορτογαλία. Το περασμένο καλοκαίρι, βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του αριστερού μπακ, Έλντερ Λόπες, ωστόσο τελικά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάει εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα, όπως και τα ισπανικά και τα ιταλικά. Κάτι που τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του αλλά και θα τον βοηθήσει για να γνωριστεί ακόμη καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ήδη, λόγω του Γκάλο, γνωρίζεται με ορισμένους κιτρινόμαυρους, ενώ και χθες συνομιλούσε με αρκετούς εξ αυτών, ενώ κάνει παρέα και με τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, δύο μικρά κοριτσάκια, ονόματι Μιλένα και Σερένα.

Φωτογραφίες από όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα
inner

inner

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: