Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Κίνδυνος για Μπουμάλ!!


Κίνδυνος για Μπουμάλ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά ίσως να μην παίξει ούτε με Καλλονή. Διαβάστε γιατί.

Από την Τρίτη ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» θα αργήσει για τουλάχιστον μια αγωνιστική.

Ο Καμερουνέζος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, καθώς καλείται να εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας που «κουβαλά» από τον Πανιώνιο.

Ίσως όμως να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε κόντρα στην Καλλονή για τη 17η αγωνιστική. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό φοβούνται μήπως η ΕΠΟ δεν εκδώσει εγκαίρως το δελτίο του Μπουμάλ. Εφόσον αυτό δεν συμβεί μέχρι τη Δευτέρα-λόγω και της… ραστώνης των ημερών-ο νεοαποκτηθείς άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτως ή άλλως στο ματς με τον Παναιτωλικό και η τιμωρία του θα μεταφερθεί στο πρώτο ματς με τη νέα του ομάδα, αυτό στη Μυτιλήνη.

Πάντως ο Μπουμάλ δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί την επόμενη Πέμπτη για το Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήδη χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: