Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Γκασόλ: «Αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα, θα δω…»


Γκασόλ: «Αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα, θα δω…»

Αν και φέτος οι Μπουλς δεν πάρουν το πρωτάθλημα, ο Πάου Γκασόλ θα σκεφτεί σοβαρά να φύγει από το Σικάγο, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στη Marca.

Ο Πάου Γκασόλ μετακόμισε στο Σικάγο με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Αν δεν φτάσει στο στόχο του και φέτος, ο Ισπανός σούπερ σταρ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στη Marca.

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στο να πάρουμε το πρωτάθλημα με τους Μπουλς. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα αξιολογήσω την κατάσταση και θα αποφασίσω», τόνισε ο 35χρονος άσος.

Όσο για την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων και αν η Ισπανία μπορεί να φτάσει στο χρυσό νικώντας και τις ΗΠΑ; «Είναι σαφές πως η ομάδα αυτή έχει ταλέντο, διαφορετικά δεν θα είχε πετύχει όλα αυτά τα πράγματα τόσα χρόνια τώρα. Οι ΗΠΑ έχουν πάντα πολύ δυνατή ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να τις νικήσεις, αλλά δεν μας έχει γίνει έμμονη ιδέα αυτό. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να φτάσουμε μέχρι εκεί όμως θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε άλλες ομάδες με φιλοδοξίες», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: