Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

«Στραπάτσο» για Πόρτο!!


«Στραπάτσο» για Πόρτο

«Σοκ» για την Πόρτο, η οποία έχασε στην πρεμιέρα του τρίτου γύρου του πορτογαλικού Λιγκ Καπ με 1-3 στο «Ντραγκάο» από τη Μαρίτιμο.

Η Μαρίτιμο νίκησε με 3-1 την Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και η ομάδα του Οπόρτο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο την προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού περνάει ο πρώτος κάθε ενός εκ των τεσσάρων γκρουπ, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν να «κλέψουν» την προνομιούχο θέση από τους «δράκους».

Οι Φραντσέτζιο, Σοάρες και Μαρέγκα έκαναν το 3-0 πριν μειώσει στις καθυστερήσεις ο Αμπουμπακάρ.

Δύσκολη νίκη για την Μπενφίκα, 1-0 στο «Ντα Λουζ» επί της Νασιονάλ, με γκολ του Ραούλ Χιμένεζ στο 89’, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου στο 76'. Βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Άνετα νίκησε με 3-1 η Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Πάσος Φερέιρα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει και στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της ιβηρικής χώρας.

Ο Ακουϊλάνι άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια», ισοφάρισε ο Φίελ, όμως οι Ζέλσον Μάρτινς και Μπράιαν Ρουίζ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: