Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στόουν: «Να ετοιμαστούμε για τη μάχη με τον Άρη»


Στόουν: «Να ετοιμαστούμε για τη μάχη με τον Άρη»

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1 χαρακτήρισε τον προσεχή αντίπαλο του Ρεθύμνου, τον Άρη, ο Τάιλερ Στόουν, ο οποίος τόνισε πως οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Μέσω της καλής άμυνας θα έχει το Ρέθυμνο πιθανότητες κόντρα στον Άρη, όπως δήλωσε ο Τάιλερ Στόουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ συγκαταλέγει τους «κίτρινους» στις κορυφαίες ομάδες της Α1, ωστόσο τόνισε πως οι Κρητικοί πάνε μόνο για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

«Ο στόχος μας είναι φυσικά η νίκη. Γνωρίζουμε πως θα πρέπει να “αποδράσουμε” από κάποιες έδρες για να μεγαλώσουμε τα ποσοστά επιτυχίας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε για “μάχη” σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Basket League. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε επιθετικά και με πολλή ενέργεια. Πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε δυναμικά. Εάν το πράξουμε τότε θα έχουμε τύχη στο ματς», δήλωσε ο Τάιλερ Στόουν.

Από την πλευρά του, ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Άρης διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα με πολλές επιλογές στο ρόστερ του. Η κατεύθυνση της είναι κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Σπρώχνει ουσιαστικά τον αντίπαλο της να κάνει λάθη και να μην επιτρέπει το σκοράρισμα. Πιέζει πολύ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο επιθετικό κομμάτι.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να έρθουν καλύτερες μέρες από αυτές που πέρασαν την προηγούμενη χρονιά. Όσον αφορά στην ομάδα μου εύχομαι πρωτίστως υγεία σε όλους και ο νέος χρόνος να μας φέρει περισσότερες επιτυχίες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: