Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στην «οικογένειά» του ο Βεζένκοφ!! (pic)


Στην «οικογένειά» του ο Βεζένκοφ (pic)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να ορκιστεί Έλληνας πολίτης και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το παλιό του «σπίτι» και τους ανθρώπους του Άρη.

Για πάντα δεμένος με τον Άρη, έστω κι αν πλέον αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, θα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 20χρονος άσος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβει το ελληνικό διαβατήριό του και να ορκιστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν παρέλειψε, δοθείσης της ευκαιρίας, να επισκεφτεί τα γραφεία της ΚΑΕ, όπου είχε εγκάρδιο τετ α τετ με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του, αλλά και το προσωπικό της ΚΑΕ, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο μουσείο της ομάδας και τα ανανεωμένα αποδυτήρια του γηπέδου.

«Ο Άρης είναι η οικογένειά μου και χάρηκα που είχα την ευκαιρία να έρθω στο Παλέ, έστω και για λίγο και να δω γνώριμα πρόσωπα και το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκα μπασκετικά. Στον Άρη πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», τόνισε και συνέχισε: «Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Με εντυπωσίασαν το Μουσείο, το γήπεδο, τα αποδυτήρια. Αγωνιστικά, ο Άρης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο το οποίο πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον παρακολουθώ συνέχεια και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω ψηλά. Εύχομαι στην αγαπημένη ομάδα μου ένα ακόμα καλύτερο 2016 και θέλω να στείλω τις ευχές μου για μία καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: