Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: «Σύντομα η άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ»


Φλαμπουράρης: «Σύντομα η άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Σίγουρος πως σύντομα η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την άδεια εργασιών για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε μιλώντας σε ανθρώπους της ομάδας ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Αισιόδοξα μηνύματα για το γήπεδο της ΑΕΚ έστειλε στους ανθρώπους της ομάδας ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο Υπουργός Επικρατείας ήταν παρών στο χθεσινό φιλικό με την Εθνική Αστέγων και μιλώντας σε «πηγαδάκι» με τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο, αλλά και παλαιμάχους της ομάδας έδωσε χαρμόσυνα νέα.

«Καταλαβαίνω την ανησυχία σας, αλλά θέλω να σας ενημερώσω πως σύντομα θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται και η ΑΕΚ θα γυρίσει σπίτι της. Η άδεια θα βγει και η ομάδα θα αποκτήσει και πάλι το δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το δίκαιο κι αυτό θέλουμε όλοι μας», φέρεται να είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μάλιστα, ο Υπουργός Επικρατείας προσκλήθηκε από τους παλαίμαχους στην ετήσια εκδήλωσή τους, που θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου. Ο κ. Φλαμπουράρης θα είναι από τους ανθρώπους που θα τιμηθούν και πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει δια χειρός του Δημήτρη Μελισσανίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: