Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Παπαπέτρου: «Η άμυνα μας έδωσε ρυθμό στην επίθεση»


Παπαπέτρου: «Η άμυνα μας έδωσε ρυθμό στην επίθεση»

Στην καλή άμυνα που έδωσε το ρυθμό στην επίθεση απέδωσε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έπρεπε να υπάρξει αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και πως τα επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία για αιφνιδιασμό, στάθηκε στη γρήγορη προσαρμογή των νεομεταγραφέντων και στο εξαιρετικό κλίμα και θεωρεί πως πρέπει να παίζουν σκληρά σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να αντιδράσουμε και αυτό ήταν το πρώτο μας μέλημα, γιατί είχαμε κάνει μία… κοιλιά. Θέλαμε από την καλή μας άμυνα να βρούμε και ρυθμό στην επίθεση. "Κυνηγήσαμε" τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και τα αμυντικά, πράγμα που μας έδωσε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε πως άμα κρατούσαμε την Μπαρτσελόνα χαμηλά, θα είχαμε αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας.

Οποίος έρχεται στην ομάδα, μπαίνει άμεσα στο κλίμα και το σύστημα. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα και αυτό είναι το "κλειδί", ώστε να αποδίδουμε τόσο καλά. Το θέμα είναι να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε στο γήπεδο. Κάθε θέση είναι διαφορετική, αλλά παλεύω ώστε να κάνω το καλύτερο και να βοηθάω την ομάδα μου.

Είμαστε πολύ σκληρή ομάδα. Θέλουμε να παίζουμε σκληρά, αυτοί είμαστε και θέλουμε πάντα να είμαστε μαχητικοί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: