Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Δεν χωρούν... συναισθηματισμοί!!


Δεν χωρούν... συναισθηματισμοί

Αιώνια φίλος, αλλά σήμερα «εχθρός». Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στην Πόλη, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει και να «πληγώσει» την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, μπαίνοντας δυναμικά στο Top-16.

Κάθε αρχή και δύσκολη, που λένε... Στην πρεμιέρα του στο Top-16 της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς (21:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο την μίνι έκπληξη που θα του δώσει... θάρρος για τη συνέχεια, αλλά και που θα στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Θα 'ναι η πέμπτη φορά που το τριφύλλι αντιμετωπίζει τον Ζοτς (που χθες υποδέχθηκε έναν-έναν όλους τους φίλους του στο πράσινο στρατόπεδο) ως αντίπαλο από τη στιγμή που έφυγε, με πλήρη ισορροπία ως τώρα (2-2), αλλά και... κακό οιωνό τις δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια επί τουρκικού εδάφους.

inner

Ο Εξάστερος τρέχει σερί τεσσάρων νικών στην Ευρώπη και αν μη τι άλλο σκοπεύει να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Διότι μπορεί η Φενέρ να λογίζεται στα χαρτιά το φαβορί, αλλά εδώ μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και την πολύ βαριά φανέλα του... Κακά τα ψέματα, μια πιθανή μεγάλη νίκη απόψε, αλλά και το καλό πρόγραμμα που ακολουθεί στη συνέχεια για την ελληνική ομάδα, θα δώσει δικαιώματα όχι απλώς για πρόκριση, αλλά για... πλεονέκτημα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέραν του μακροχρόνια απόντα, Λευτέρη Μποχωρίδη που έμεινε στην Αθήνα. Ο Σέρβος κόουτς περιμένει από όλους τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και γιατί όχι να παρουσιαστούν το ίδιο «ζεστοί», όπως στο δεύτερο μέρος του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη! Ο Διαμαντίδης χρειάζεται 9 πόντους για να πιάσει τον Χόλντεν (2.388) στην έβδομη θέση των αρχισκόρερ της Ευρωλίγκας.

inner

Απέναντί τους οι... πλούσιοι Τούρκοι του Ομπράντοβιτς που τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους στην κανονική διάρκεια, με μόλις δύο «απώλειες» κι ένα ρόστερ που κατά γενική ομολογία είναι αρκετά πιο γεμάτο σε σχέση με το περσινό. Ντίξον, Βέσελι, Ντατόμε, Κάλινιτς και Μπογκντάνοβιτς είναι αυτοί που ξεχωρίζουν ως τώρα, βάσει αριθμών, ενώ φυσικά Κώστας Σλούκας και Πέρο Άντιτς τίθενται εκ νέου αντίπαλοι του Παναθηναϊκού, μετά την παρουσία τους στον Ολυμπιακό και τα αιώνια ντέρμπι.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο Top-16

Ε’ Όμιλος

Μάλαγα-Νταρουσάφακα 70-62
Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας (30/12, 19:00)
Τσεντεβίτα-Λοκομοτίβ Κουμπάν (30/12, 20:00)
Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός (30/12, 21:00)

Στ’ Όμιλος

Χίμκι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 91-89
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 74-62
Ζαλγκίρις Κάουνας-Λαμποράλ Κούτσα (30/12, 19:45)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάμπεργκ (30/12, 21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: