Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Καρυπίδης: «Τελειώνω με Βέροια, ενδιαφέρον από Νέα Υόρκη για Άρη»


Καρυπίδης: «Τελειώνω με Βέροια, ενδιαφέρον από Νέα Υόρκη για Άρη»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος του Άρη,Θ.Καρυπίδης, προανήγγειλε την απεμπλοκή του από τη Βέροια και έκανε γνωστό πως ομογενής επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους «κίτρινους».

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει απεμπλακεί οριστικά από τη Βέροια ο Θοδωρής Καρυπίδης, όπως δήλωσε στον Arena 89,4.

«Θα απεμπλακώ από την Βέροια. Είναι κάτι που χειρίζονται οι δικηγόροι. Αν όχι τον Ιανουάριο, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει τελειώσει το θέμα αυτό και δεν θα συνεχίσω στην Βέροια», δήλωσε ο πρόεδρος του Άρη.

Για το ενδιαφέρον ομογενή επιχειρηματία, για να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη, είπε: «Δεν θέλω να βγαίνω και να λέω μόνο λόγια. Γίνεται μια προσπάθεια. Εμείς είμαστε σε κάθε συνεργασία που θα κάνει δυνατό τον Άρη. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, είναι καλοδεχούμενος. Έχει εκφράσει ενδιαφέρον ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας από την Αμερική, ομογενής και γίνεται ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη. Του έχουμε εξηγήσει τι θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Επειδή θα βρεθούν αρκετοί κακοπροαίρετοι, εμείς είμαστε έτοιμοι όπως έχουμε πει, να μπούμε στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, εφόσον ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να συσταθεί εκ νέου η ΠΑΕ».

Σχετικά με την πορεία της ομάδας είπε: «Είμαι σίγουρος ότι η αυτή η σεζόν, όπως και η επόμενη θα τελειώσει όπως ακριβώς την έχουμε προγραμματίσει. Όλα θα πάνε καλά για τον Άρη. Υπάρχει μια ηρεμία στα αποδυτήρια και στην ομάδα γενικότερα. Όλα κυλούν ομαλά. Έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και μας βγαίνει, μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και συνεχίζουμε να κοιτάζουμε την οργάνωση της ομάδας για την Football League. Όλοι κάνουν λάθη. Εδώ βλέπουμε στις μεγάλες ομάδες να έρχονται ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν καλά. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που ξέρουμε ή παίκτες που είναι εγνωσμένης αξίας».

Αναφορικά με την συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε : «Ό,τι ζητήσει θα το έχει ο προπονητής. Αν πει ότι θέλει πέντε παίκτες θα του φέρουμε πέντε παίκτες. Από την στιγμή που δεν θέλει μεταγραφές, δεν θα κάνουμε. Πλέον κοιτάζουμε ποιους θα φέρουμε την επόμενη σεζόν, γιατί θέλουμε να είναι όλοι τους επιπέδου Σούπερ Λίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: