Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Την έπιασε «πελάτισσα» στην Ανδαλουσία!!


Την έπιασε «πελάτισσα» στην Ανδαλουσία

Χάρη σε ένα σερί στην τέταρτη περίοδο, η Μάλαγα νίκησε 70-62 την Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των «16» της Ευρωλίγκας και σημείωσε τη δεύτερη φετινή νίκη επί των Τούρκων.

Η Μάλαγα νίκησε με 70-62 την Νταρουσάφακα στην Ανδαλουσία, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των «16» της φετινής Ευρωλίγκας και σημείωσε τη δεύτερη φετινή της νίκη εντός έδρας επί των Τούρκων, μετά την πρώτη στην προηγούμενη φάση όπου και ξαναβρέθηκαν, ξεκινώντας με το «δεξί» την προσπάθεια για πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο, στην τρίτη βρέθηκαν πίσω και στην τέταρτη ένα 10-0 σερί της Μάλαγα έφερε το +11 και «καθάρισε» την αναμέτρηση.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Τζάκσον με 20 και Κουζμίνσκας με 15 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ερντέν με 15
πόντους.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 6-0 με επιθετική υπεροπλία και λύσεις από τη ρακέτα. Ένα σερί 5-0 της Μάλαγα μείωσε στο -1, όμως η περιφέρεια των Τούρκων διατηρούσε ένα +3 με +4 για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε αυτό το διάστημα. Με σερί 4-0, η Μάλαγα ισοφάρισε, όμως ο Ουίλμπεκιν έφερε το +2 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Ενα σερί 4-0 της Νταρουσάφακα έφερε το +6 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, όμως οι Ανδαλουσιανοί απάντησαν με σερί 4-0 και μείωσαν στο -2. Η περιφέρεια των φιλοξενούμενων τους βοήθησε να κάνουν ένα νέο σερί 6-0 και να προηγηθούν με +8, έχοντας την υπεροχή σε δίποντα και τρίποντα. Ο Χέντριξ το πήρε προσωπικά και με σερί 6-0 μείωσε στο -2 για τη Μάλαγα, με τη διαφορά να ανεβοκατεβαίνει πλέον στο +1 με +3 για τους Τούρκους, που με σερί 4-0 έφτασαν στο +6, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο στο +3.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, ένα σερί 5-0 της Μάλαγα έφερε το +2 και με τον Κουζμίνσκας να κάνει ότι θέλει, έφερε τη διαφορά στο +4 και στο +6, παρά τη μείωση του σκορ στο -2 με Ερντέν και Χαραγκόντι. Ο Κουζμίνσκας διατηρούσε ένα +4 με +6 για τους γηπεδούχους, με ένα 4-0 σερί των Τούρκων να τη φέρνει στο -2. Νέο 5-0 από την απέναντι πλευρά έφερε το +7 και ο Τζάκσον διατηρούσε εκεί τη διαφορά πριν η Νταρουσάφακα κάνει ένα σερί 6-0 από την περιφέρεια και μειώσει στο -1 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου, ένα σερί 10-0 των Ανδαλουσιανών από την περιφέρεια ειδικότερα, με πρωταγωνιστή τον Τζάκσον, ο οποίος πέτυχε τους 9 εξ αυτών και πολλά ριμπάουντ, τους έφερε στο +11. Ένα 4-0 σερί των Τούρκων μείωσε στο -7, όμως η αστοχία εκατέρωθεν στη συνέχεια δεν άφηνε περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Το τρίποντο του Τζάκσον έφερε το +10 και ολοκλήρωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση για τους παίκτες του Ζοάν Πλάθα και με διάφορες αυξομειώσεις, το ματς ολοκληρώθηκε στο +8 και η Μάλαγα σημείωσε τη δεύτερη φετινή νίκη της επί των Τούρκων.


Τα δεκάλεπτα: 14-16, 29-32, 54-53, 70-62

ΜΑΛΑΓΑ: Τζάκσον 20, Χέντριξ 13, Τόμας 7, Ντίεθ 2, Σουάρεθ 2, Σμιθ 6, Νέντοβιτς 3, Βάσκεθ 2, Κουζμίνσκας 15

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ: Ουίλμπεκιν 9, Γιαγκμπούρ 5, Ρέντινγκ 5, Ερντέν 15, Γκόρντον 7, Αρσλάν 1, Σλότερ 2, Χαραγκόντι 9, Μπιέλιτσα 3, Πρέλτζιτς 6 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: