Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Προλαβαίνει ο Τζεμπούρ, νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ!


Προλαβαίνει ο Τζεμπούρ, νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ,έστω κι αν ακολούθησε ατομικό, κι αναμένεται να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά.Ο Μπαρτόλο επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ.

Στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά την Κυριακή στα Χανιά (15:00) θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός φορ είχε απουσιάσει από τις προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών αλλά και το φιλικό με την Εθνική Αστέγων λόγω εμπύρετης ίσως. Σήμερα, ωστόσο, αισθανόταν πολύ καλύτερα, πήγε στα Σπάτα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη αναμένεται να γυμναστεί κανονικά κι έτσι θα υπολογίζεται από τον προπονητή του για το παιχνίδι της Κρήτης. Αν δεν προκύψει κάποιο άλλο απρόοπτο, μοναδικός απών από την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στη Super League θα είναι ο τραυματίας Αλάιν Μπαρόχα.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ αναλαμβάνει ο Αλεχάντρο Πάμπλο ντε Μπαρτόλο. Ο 38χρονος Αργεντινός από το 2003 έως το 2010 αγωνιζόταν στη χώρα μας (Εθνικό, Θρασύβουλο, Θύελλα Πατρών, Αγ. Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας και Σαρωνικό) και στη συνέχεια υπήρξε εκπρόσωπος παικτών.

Η ανακοίνωση: Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Ντε Μπαρτόλο έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα, υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: