Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ: Αποδοκιμάστηκε ο Κάλβο!

Η «παιδιάστικη» κίτρινη κάρτα του Τόνι Κάλβο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ, εναντίον της ΑΕΚ, δεν ξεχάστηκε από τους οπαδούς του Άρη. Η συγκεκριμένη αντίδραση του Ισπανού μέσου του Άρη έφερε και την αντίδραση του κόσμου προς το πρόσωπό του. Στο Κλεάνθης Βικελίδης, χθες, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποδοκιμάστηκε έντονα από μεγάλη μερίδα οπαδών –στην θύρα των επισήμων. Την στιγμή όμως που αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι… τα έβαλαν με τον κόσμο ο οποίος τα είχε με τον Κάλβο. Αποτέλεσμα αυτού να δημιουργηθεί μία φραστική διαμάχη μεταξύ οπαδών, η οποία όμως έληξε άμεσα. Πάντως ο ποδοσφαιριστής του Άρη είχε το θράσος και αντέδρασε στα όσα… άκουγε από την μερίδα των οπαδών. Γεγονός που έφερε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση.

Ο Αρειανός Γκουγκουλιάς…

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας είχε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Ο νεαρός φορ του Πιερικού και πρώην των «κίτρινων» βρέθηκε στα επίσημα του Κλεάνθης Βικελίδης ζώντας από κοντά την ατμόσφαιρα των οπαδών του Άρη αλλά και την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Γκουγκουλιά στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του νεαρού επιθετικού είναι γνωστά.
Στα επίσημα πάντως βρέθηκε και ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος ως γνωστών δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: