Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Vamos Bellinzona ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Tην καλησπέρα μου στη παρέα.


Πάμε να δούμε τη έχουμε γιά σήμερα εκεί όπου θα ασχοληθώ με ένα καί μοναδικό παιχνίδι.


St. Gallen - Bellinzona (2)

Έξι βαθμούς μακριά από την θέση πού οδηγεί στο Europa League η St. Gallen.Στόχος πού φαντάζει πλέον πολύ δύσκολος μετά καί την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη ομάδα της Young Boys.

Η St. Gallen θα πρέπει να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια καί επίσης με την σειρά της θα πρέπει να τα χάσει η Luzern.Δύσκολη η υπόθεση της Ευρώπη λοιπόν για τούς γηπεδούχους.Να χαμε να λέγαμε δηλαδή με λίγα λόγια.Από την πλευρά μού θα χαρακτήριζα βαθμολογικά αδιάφορη την St. Gallen.

Η Bellinzona αυτή την στιγμή βρίσκεται σε θέση μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία με δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία Aarau ,πού είναι καί η ομάδα πού πέφτει απευθείας.Οί φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν στην θέση αυτή για να διεκδικίσουν την παραμονή τους στα μπαράζ.Γιά να σωθεί απευθείας αυτό δεν γίνεται με τίποτα.Νίκη λοιπόν γιά να μην πέσουν κατευθείαν.Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Aarau στο ματς που θα κρίνει το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας.

Στοιχηματικά κάτι 1,40 καί κάτι 1,60 πού είδα στον άσο είναι πραγματικά γιά γέλια.Τώρα πότε η St. Gallen έγινε Basel καί Young Boys για να πληρώνει τόσο δεν μπορώ να καταλάβω.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα έχουν αρκετές καί σημαντικές απώλειες λόγω απουσιών καρτών καί τραυματισμών.Κάποιες Ψιλο-απουσιούλες θα έχει καί η Bellinzona η οποία 'ομως θα έχει επίσης καλές καί σημαντικές επιστροφές.

Απουσίες πολλές έχει η St. Gallen, όρεξη δεν έχει, αδιάφορη είναι.Ευκαιρία γιά την Bellinzona να κάνει την ζημία .

Μ΄αυτά καί μ΄αυτά παίδες θα ρισκάρω σε μονό αποδεκτό ποντάρισμα στο υψηλό διπλό της Bellinzona σε απόδοση (5.20)


Καλά να περνάτε με υγεία, τα σέβη μου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: