Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Οhttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_nnsXxpXNAK.jpg Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ, 3-1 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ 4ο ΤΕΛΙΚΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΔΑ.-Πρωταθλητής για δεύτερη χρονιά στην Α1 είναι και ο Ολυμπιακός που στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη επικράτησε στον τέταρτο τελικό του ΠΑΟ με 3-1. Τα σετ: 25-20, 25-18, 22-25, 25-17

Από την άλλη ο ΠΑΟ ήταν κακός στην υποδοχή, ενώ η τραγική απόδοση του πασαδόρου Ζαγκούμνι, που ήταν μακράν ο χειρότερος παίκτης και δεν μπορούσε να συνδυαστεί με Σαμικά-Αγκάμεζ, έκαναν άνω-κάτω την ομάδα. Οι «πράσινοι» έχασαν εύκολα τα δύο σετ και αντιστάθηκαν μόνο στο τρίτο.

Τρομερά πανηγύρια Μίλκοβιτς

Πρωτοφανείς ήταν οι πανηγυρισμοί του Ιβάν Μίλκοβιτς που με τη λήξη του αγώνα σκαρφάλωσε στην εξέδρα και έγινε ένα κουβάρι με τον κόσμο! Στη συνέχεια πήγε στα επίσημα όπου πανηγύρισε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη και στη συνέχεια κατέβηκε στο γήπεδο και λούστηκε με σαμπάνιες!

Προβάδισμα με σερβίς


Με όπλο το σερβίς ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 5-1 και 8-3 με τον Μίλκοβιτς. Ο ΠΑΟ μείωσε σε 9-6 αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» με καλό μπλοκ ξέφυγαν 16-12. Ο Μίλκοβιτς πήρε μπροστά και έδωσε ώθηση στους Πειραιώτες με 20-16 . Ανδρεάδης και Τζούριτς αύξησαν τη διαφορά στο 22-17, ο Κούναρι με κρίσιμη επίθεση έκανε το 23-18, ο Τίσερ με άσο διαμόρφωσε το 24-18 και από σέρβις άουτ του Σμαραγδή οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 25-20 και έγινε το 1-0.

Παρατράγουδα και ένταση στο δεύτερο

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τους πρώτους 11 πόντους (11-11). Σε εκείνο το σημείο ένα ξέσπασμα του Μίλκοβιτς και αρκετοί εύκολοι πόντοι από τα συνεχή λάθη των παικτών του ΠΑΟ έφεραν το προβάδισμα σε 18-13 και 21-15. Η κακή απόδοση του πασαδόρου Ζαγκούμνι και ο εκνευρισμός του Αγκάμεζ από τις πάσες του Πολωνού συμπαίκτη του έφεραν τον Ολυμπιακό στο +7 (22-15).

Εκεί είχαμε όμως παρατράγουδα. Μια βίδα που έπεσε από την εξέδρα προκάλεσε την αγανάκτηση του διαιτητή Καραμπέτσου, ο οποίος κατέβηκε από τη σκάλα και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια μαζί με τον δεύτερο διαιτητή, Ράπτη.

Παράλληλα ζήτησε την εκκένωση της εξέδρας από τους οπαδού των Πειραιωτών. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου όταν δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ Χατζηαντωνίου-Ανδρεάδη για τα αντικείμενα που έπεσαν ενώ ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟ, Θόδωρος Λιακόπουλος, μπήκε μαινόμενος στο γήπεδο και ζήτησε από τον Καζάζη να φύγει η ομάδα από το γήπεδο.

Στο θέμα επενέβη και ο παράγοντας του Ολυμπιακού ο κ. Τορνατόρος ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον κ. Λιακόπουλο. Στη μέση μπήκε ο διαιτητής Καραμπέτσος που πήρε τους δύο παράγοντες στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν. Εκεί ο έμπειρος ρέφερι προειδοποίησε τον Αστυνομικό διευθυντή και το κ. Τορνατόρο ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η ρίψη των αντικειμένων θα διακόψει οριστικά τον αγώνα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Μετά από λίγα λεπτά τα μεγάφωνα έκαναν έκκληση για ηρεμία στην εξέδρα, ο Καραμπέτσος επέστρεψε στη θέση αλλά έδειξε κόκκινη κάρτα (προσωρινή αποβολή από το σετ) στον Λάππα γιατί γύρισε στην εξέδρα μπουκάλι που πετάχτηκε από κάποιο ανεγκέφαλο οπαδό.

Τελικά μετά κόπων και βασάνων ο Ολυμπιακός κατέκτησε το σετ με 25-18 και πήρε προβάδισμα 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: