Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κοντρέρας: "Χρωστούσαμε στον κόσμο"


Από την άφιξη του Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη... Ο Πάμπλο Κοντρέρας φιλοξενήθηκε στον Sport103 fm για την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Αρχικά, αναφέρθηκε στα επινίκια της ομάδας σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης σημείωσε:
"Χθες το βράδυ στα μπουζούκια εκτονώσαμε την πίεση όλης της χρονιάς και διασκεδάσαμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος μας. Η αλήθεια ότι κάποιοι συμπαίκτες νμου είναι τόσο καλοί στον χορό όσο και στο γήπεδο".

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, υπογράμμισε: "Δεν γνωρίζω πόσες φορές ο ΠΑΟΚ έχει συμμετάσχει σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τόσο πέρσι αλλά και πολύ περισσότερο φέτος πετύχαμε πολλά και είναι πάρα πολύ θετικό τόσο για τους παίκτες όσο και για την ομάδα η ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε. Η επιτυχία ήρθε γιατί θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού και τον στεναχωρήσαμε φέτος στην Ευρώπη αλλά και επειδή εμείς οι ποδοσφαιριστές είχαμε πολύ μεγάλη επιθυμία να αγωνιστούμε σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, γι' αυτό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".

Για τις τρεις νίκες φέτος επί του Ολυμπιακού πρόσθεσε: "Μας δίνει χαρά που κερδίσαμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα το γεγονός ότι πήγαμε πολύ καλά φέτος στα ντέρμπι, απλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να πάμε ακόμη ψηλότερα. Η χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για μας καθώς οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Είναι κάτι που όλοι καταλαβαίνουμε καλά ότι οι προσδοκίες του κόσμου θα αυξάνονται. Τώρα είναι στιγμή να χαρούμε με όλα αυτά που πετύχαμε τη φετινή χρονιά και όταν έρθει η ώρα να ασχοληθούμε με τη νέα σεζόν και τις αυξημένες υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να χαρούμε την Κυριακή μαζί με τους οπαδούς μας και τη διοίκηση αυτή την πολύ όμορφη στιγμή καθώς μαζί πετύχαμε αυτό τον στόχο".

Για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Χιλής είπε: "Είναι όνειρο κάθε παίκτη η συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία μέσω των συμμετοχών μου να βρεθώ ξανά στην εθνική ομάδα της Χιλής όπως και τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας μου για την πρόσκληση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: