Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ανακοινώνεται ο Σαλπιγγίδης

Ανακοινώνεται ο Σαλπιγγίδης

Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται πλέον και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής Σαλπιγγίδη.
Ο διεθνής επιθετικός που έχει συμφωνήσει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη από τον περασμένο Ιανουάριο και αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τριετές κλειστό συμβόλαιο, τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ για τετραετές συμβόλαιο, προκειμένου να είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη περίοδο.
Ο Ζαγοράκης έχει στο μυαλό του την παραμονή του Φερνάντο Σάντος, μετά από εκείνες του Γκαρσία, του Ίβιτς, του Λίνο, του Χαλκιά και την επέκταση συμβολαίου του Βιεϊρίνια.
Για τον Σαλπιγγίδη, έχει γίνει γνωστό ότι στα 4 χρόνια θα πάρει περίπου 3 εκ. ευρώ (η πρόταση του ΠΑΟ ήταν 5 εκ. για 3 χρόνια), κάτι που δείχνει ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει πολύ την επιστροφή του στην Τούμπα και στην ομάδα που ποτέ δεν έκρυψε ότι αγαπάει. Ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος μετά την απόλυτα πετυχημένη τριετία της διοίκησής του να πάρει «πάνω» του το θέμα Σαλπιγγίδη και να ανακοινώσει ότι είναι δική του, προσωπική απόφαση, αφού τον θέλει πολύ και ο προπονητής, ενώ πιστεύει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ότι με τον Σαλπιγγίδη και άλλες τρεις μεγάλες μεταγραφές, ο «δικέφαλος» μπορεί να φτερουγίσει και για την κατάκτηση πρωταθλήματος, τα προσεχή χρόνια.
Η φετινή χρονιά αποτελεί προσωπική δικαίωση και για τον Ζαγοράκη, που στήριξε τον Σάντος όταν όλοι έβριζαν και αμφισβητούσαν τον προπονητή, ενώ είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι τον πρώτο που θα κοιτάξει να κλείσει για δυο ή τρία χρόνια θα είναι ο Πορτογάλος κόουτς.
Για τον Σαλπιγγίδη πάντως, θα πρέπει να πούμε ότι χτες επέστρεψε από την Αθήνα, αφού πριν είχε παρακολουθήσει τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» συναντήθηκε με τον συντάκτη μας Γιώργο Μίνο, στον οποίο δεν έκανε δηλώσεις, αλλά εξέφρασε την χαρά του για το διπλό του ΠΑΟΚ.
«Το είδα και το χάρηκα» είπε ο Σαλπιγγίδης, που περιμένει πλέον τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην συμπαίκτη του, Θόδωρο Ζαγοράκη να ανακοινώσει και επίσημα πλέον τη μεγάλη μεταγραφή.
Ίσως να μην περιμένει το τέλος των πλέϊ-οφ και να το κάνει μέσα επόμενες ημέρες…Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: