Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η υποδοχή της Ατλέτικο Μαδρίτης

http://www.contra.gr/images/m/ypodoxh_iroon0001_m.jpgΥποδοχή ηρώων, ως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, επιφύλασσαν χιλιάδες οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ντιέγκο Φορλάν και την παρέα του, στην άφιξη της ομάδας στη Μαδρίτη μετά τη νύχτα θριάμβου στο Αμβούργο και τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Φούλαμ, στον τελικό του Europa League.Η αποστολή των τροπαιούχων αναμενόταν στο αεροδρόμιο “Μπαράχας” της Μαδρίτης στις 5:00 το πρωί (τοπική ώρα) με το αεροπλάνο ωστόσο να προσγειώνεται με αρκετή καθυστέρηση, στις 6:45. Οι οπαδοί των ροχιμπλάνκος ωστόσο δεν πτοήθηκαν από το πρωινό ξύπνημα (όσοι κατάφεραν να κοιμηθούν) και βρέθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποθεώσουν τους “ήρωες” του Αμβούργου.

Την τιμητική τους στα συνθήματα των οπαδών, είχαν ο Ουρουγουανός επιθετικός και σκόρερ των δύο τερμάτων της Ατλέτικο, Ντιέγκο Φορλάν, με την ιαχή “Ουρουγουάη, Ουρουγουάη” να “δονεί” την ατμόσφαιρα, καθώς και ο εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης, Κουν Αγκουέρο, με το πλήθος να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Τα πανηγύρια διήρκεσαν αρκετή ώρα και μέχρι την απομάκρυνση του πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες από το αεροδρόμιο στο Βιθέντε Καλντερόν.

Η μεγάλη γιορτή ωστόσο έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (17:00, τοπική ώρα) όπου η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει φιέστα για τους κατόχους του Europa League, στο γήπεδο της ομάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους κάναν, υποδέχτηκαν και για μένα που με πλήρωσαν. Να είναι καλά τα παιδιά. :p
(H Sportingbet θα τους μισεί...!!)