Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Όλα για την αδειοδότηση

Όλα για την αδειοδότηση

Συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑε Ηρακλής προκειμένου να ασχοληθεί με τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους κυανόλευκους. Στην χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε πλήρης απαρτία από τα μέλη και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.
Καταρχήν υπήρξε μια ενημέρωση που αφορούσε τις προτεραιότητες που θα πρέπει να βάλουν κυρίως προς τους παίκτες. Για αυτό τον λόγο υπήρξε και μια οριοθέτηση των επόμενων κινήσεων που αφορά τους παίκτες και θα επιδιώξουν να υπάρξουν και άλλες πληρωμές το επόμενο διάστημα. Ουσιαστικά όμως αναζητείται ο τρόπος που θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑε για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που υπάρχουν και ταλανίζουν την ομάδα.
Το βασικότερο κομμάτι που συζητήθηκε έχει να κάνει με την αδειοδοτηση της ομάδας. Η δραστηριοποίηση του Δήμου Πολύκαρπου δείχνει ότι ξεκινάει επιτέλους αυτή η προσπάθεια ΄ώστε η ομάδα να έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Ήδη υπήρξαν συζητήσεις με ορισμένους παίκτες για να συμφωνήσουν και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να σημειωθεί ότι η ΠΑε είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει ένα έγγραφο μες όλες τις υπογραφές του προσωπικού και των ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος του 2009.
Φαίνεται ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε αποδίδει καρπούς και υπάρχει μια αισιοδοξία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολη η αποστολή αφού παρουσιάζονται συνεχώς προβλήματα.
Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει μια συνάντηση του Γιάννη Τάκη με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της ΣουπερΛίγκα ώστε να έχουν μια άμεση ενημέρωση για να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν.
Τέλος αναφέρθηκαν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ανάγκες της ΠΑε και αφορούν λειτουργικά ζητήματα . Επίσης υπήρξε μια ικανοποίηση από την συμπαράσταση του κοσμου και περιμένουν ανάλογη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: