Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Λαϊκά δικαστήρια

Λαϊκά δικαστήρια

Μπορεί ο Άρης να ήταν ανώτερος της ΑΕΚ, μπορεί να άξιζε 100% την νίκη, μπορεί όλο το γήπεδο να τραγουδούσε μέχρι το 92:35 δευτερόλεπτο, ωστόσο το γκολ του Λεονάρντο στο παραπάνω χρονικό σημείο, έφερε τα πάνω-κάτω.
Ο κόσμος του Άρη δέχτηκε ακόμη μια «μαχαιριά», ασχέτως αν αυτή την φορά η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Όλα όσα είχαν προηγηθεί στο τελικό, στη Τούμπα και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, είχαν γεμίσει ήδη το «ποτήρι» και χθες ήρθε η τελευταία «σταγόνα» για να το ξεχειλίσει.
Ο περισσότερος κόσμος μπορεί να έφυγε προβληματισμένος, πικραμένος, τσατισμένος για το σπίτι του, ωστόσο μια μικρή μερίδα φίλων του Άρη έμεινε εκεί, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και αυτό για να αντικρίσουν κατάματα ορισμένους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» και να βγάλουν από μέσα τους την οργή, την απογοήτευση, την στεναχώρια τους. Σαφώς και δεν ήθελαν να τους πετάξουν μπουκάλια ή τυχόν άλλα αντικείμενα. Αυτό που ήθελαν ήταν να ξεσπάσουν με τον λόγο τους. Γιατί μπορεί να ήταν εκτός εαυτού, ωστόσο δεν ξεχνούν ότι είναι παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας και στο πρόσφατο παρελθόν τους έχουν αποθεώσει πολλές φορές.

Τέλος καλό, όλα καλά…

Η χθεσινή, δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος, που ο κόσμος του Άρη περίμενε συγκεντρωμένος έξω από το «Κλέανθης Βικελίδης» για να αποδοκιμάσει τους παίκτες. Γνώριζαν λοιπόν, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αποστολή να φύγει από την οδό Αλκμήνης(από τα επίσημα), όπως είχε πράξει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Για αυτό το λόγο, αρκετός κόσμος έφυγε από τον οδό Παπαναστασίου(από εκεί δηλαδή που βγαίνει η ομάδα μετά από κάθε παιχνίδι) και κατευθύνθηκαν στην Αλκμήνης. Έλα όμως που οι άνθρωποι της ασφάλειας του Άρη, αλλά και η αστυνομία είχαν καταστρώσει άλλο σχέδιο. Συγκεκριμένα οι αρχές απομάκρυναν όσους βρισκόντουσαν στη Παπαναστασίου και δημιούργησαν έναν κλοιό στο ύψος των γραφείων της Λέσχης(παλιά γραφεία του ερασιτέχνη). Από εκείνη την πόρτα λοιπόν αποχώρησε η αποστολή των «κίτρινων» και επιβιβάστηκε αμέσως στο πούλμαν( οποίο την περίμενε στο δρόμο όπου βρίσκεται η είσοδος της Θύρας 1), χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: