Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Φορλάν: "Αξίζαμε να πάρουμε το τρόπαιο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/fo/forlan_2010_5_13_8_52_48_b.jpgO Ντιέγκο Φορλάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Αμβούργου καθώς με τα δύο γκολ του κόντρα στη Φούλαμ (το δεύτερο στην παράταση) χάρισε στην ομάδα του το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της, και στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο των "ροχιμπλάνκος" έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα. "Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τί έχουμε κάνει, κάποια στιγμή θα αντιληφθούμε το επίτευγμά μας", τόνισε ο Ουρουγουανός δεινός στράικερ στην μαδριλένικη εφημερίδα "As" αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, και συνέχισε:

"Αξίζαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι από το ξεκίνημα, ένιωθα υποχρέωση να σκοράρω και το διασκέδασα πολύ. Τα αφιερώνω και τα δύο γκολ σε όλους, σε οπαδούς, φίλους, οικογένειά και τη σύντροφό μου".

Όσον αφορά στην επόμενη πρόκληση που έχει μπροστά της η Ατλέτικο Μαδρίτης, και δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι κόντρα στη Σεβίλλη στο "Καμπ Νόου", ο Φορλάν προέτρεψε τον κόσμο να ασχοληθεί λίγο... αργότερα με τους Ανδαλουσιανούς.

"Τώρα θα πρέπει να απολαύσουμε αυτό που έγινε και μετά θα σκεφτούμε τι έρχεται την άλλη εβδομάδα. Απολαύστε το και αύριο θα το απολαύσουμε όλοι μαζί εάν το ηφαίστειο μας αφήσει στην ησυχία μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: