Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Γλέντι στα μπουζούκια για το CL!

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paok_2010_5_13_8_28_59_b.jpgΜετά το θρίαμβο στο "Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού (1-0), την οριστική εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την αποθέωση που δέχτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από χιλιάδες παραληρούντες οπαδούς τους στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το τρίτο... ημίχρονο του ντέρμπι παίχτηκε στα μπουζούκια.Ο Φερνάντο Σάντος, αρκετοί άσοι του "Δικεφάλου" αλλά και οι Βρύζας και Κονσεϊσάο από το διοικητικό τιμ επισκέφτηκαν νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που τραγουδάει ο Ανδρέας Στάμος και γιόρτασαν με την ψυχή τους για την επιτυχία της πρωτιάς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφς.

Ο σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, Βλάνταν Ίβιτς, έφτασε από τους τελευταίους στο μαγαζί (συνοδευόμενος από τη συζυγό του) και μόλις έκανε την εμφάνισή του, οι συμπαίκτες του τον... έλουσαν με λουλούδια.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος παρέα με την σύζυγό του τραγουδούσε στα ελληνικά, δείχνοντας να απολαμβάνει το πρόγραμμα, με τον Πορτογάλο να είναι ιδιαίτερα θερμός στις εκδηλώσεις του.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ξεχώριζε με τις... ατάκες του και τα πειράγματα του στο τραπέζι και ομολογουμένως παίρνει τον τίτλο του MVP στο... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι.

Ο Στέλιος Μαλεζάς μετά την κλήση του στην Εθνική είχε ακόμη ένα λόγο να χαμογελά και ήταν από αυτούς που πέταξαν τα περισσότερα λουλούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: