Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Μουρίνιο:"Θα είμαι προπονητής της Ρεάλ αργά ή γρήγορα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/zo/zose_2010_5_12_12_36_48_b.jpgην ώρα που τα σενάρια για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ζοσέ Μουρίνιο έχουν "φουντώσει", ο Πορτογάλος για πρώτη φορά, άνοιξε τον δρόμο για την "Βασίλισσα".Με δηλώσεις του σε περιοδικό που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, ο προπονητής της Ίντερ, είπε:"Αυτό που γράφεται για μένα ότι έχω το ένα πόδι στην Μαδρίτη και το άλλο στην Ίντερ είναι λανθασμένο. Αργά ή γρήγορα θα είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήμουν τεχνικός σε μία μεγάλη ομάδα στην Αγγλία, είμαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα στην Ιταλία και μετά θα είμαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα στην Ισπανία. Έχω κερδίσει τα πάντα στις τρεις χώρες και δεν χρειάζομαι κάτι. Όμως αυτό που με κάνει να γελάω είναι ότι ορισμένοι πρόεδροι με συγκρίνουν με τους δικούς τους προπονητές που δεν έχουν κερδίσει τίποτα", ανέφερε.

Παράλληλα όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν του αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο."Η υποκρισία του Κάλτσιο...Κάποιοι έρχονται και με χτυπούν στον ώμο λέγοντας μου ότι είμαι σπουδαίος προπονητής. Όμως μόλις γυρίζω την πλάτη μου κάνουν επίθεση. Δεν μου αρέσει αυτό", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: