Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Επιχείρηση... κούρεμα

Aγώνας δρόμου της διοικούσας για να κλείσουν τα μέτωπα με τους ιδιώτες πιστωτές Τη συναίνεση τουλάχιστον του 70% των πιστωτών έχουν βάλει στόχο διοικούσα και νομικοί. Αλλεπάλληλα ραντεβού, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης θα έχουν σχεδόν καθημερινά πλέον οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής προκειμένου οι κίτρινοι να καταφέρουν να εξασφαλίσουν, εκτός από το Δημόσιο, και τη συναίνεση ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτών πιστωτών, γεγονός που θα ισχυροποιήσει τη θέση τους, στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99, στις 11/01.

Στόχος είναι να πείσουν τουλάχιστον 2-3 μεγάλους πιστωτές να δεχθούν το κούρεμα των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν και φυσικά να πληρωθούν σε βάθος χρόνου και κυρίως μόνο τα δεδουλευμένα.Το τελευταίο αφορά κυρίως τους πρώην παίκτες του ΑΡΗ που έχουν καταθέσει προσφυγή και ζητούν εκτός από τα χρήματα που έχουν δουλέψει και μη δεδουλευμένα. Κλασική τέτοια περίπτωση είναι οι τρεις παίκτες του Γιώργου Ζελελίδη (Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο) στους οποίους θα προταθεί να πάρουν μόνο τα δεδουλευμένα τους.Αν οι κίτρινοι καταφέρουν και πείσουν τους τρεις παίκτες θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία που θα έχει αντίκτυπο και στους υπόλοιπους, αφού εκπροσωπούν το 7% των ιδιωτών πιστωτών.

Ανάλογες προσπάθειες θα γίνουν και με άλλους πρώην παίκτες και προπονητές,με στόχο στο τελος, να έχει εξσφαλιστεί αν είναι δυνατον η συναίνεση του 70% των πιστωτών, εφόσον φυσικά πάνε ολα καλά με Δημόσιο και ΙΚΑ. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: