Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Όνειρό του …σερ Άλεξ στον Παναθηναϊκό;

Μήπως δεν το έχουμε καταλάβει τελικά καλά το έργο με τον Φερέιρα; Μήπως, δηλαδή, στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους να κάνουν τον Πορτογάλο κάτι μεταξύ …Φέργκιουσον και …Ρεχάγκελ;

Όνειρό του …σερ Άλεξ στον Παναθηναϊκό;
Τι να πούμε κι εμείς; Σπάμε το κεφάλι μας μήπως και καταλάβουμε για ποιο λόγο από τον Παναθηναϊκό δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη στον Φερέιρα, ενώ η ομάδα κάνει το ένα κακό παιχνίδι μετά το άλλο.
Πόσο χρονών ήρθε ο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα; Στα 63. Το ίδιο πάνω – κάτω και ο Φερέιρα που έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό το 2010 κι αυτός στην ίδια ουσιαστικά ηλικία, μιας και σήμερα ήδη έχει κλείσει τα 66 και πάει για τα 67.
Ο Γερμανός έκανε πράματα και θάματα στην Εθνική κι έμεινε εννιά ολόκληρα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να εργάζεται ακόμα και σήμερα στα 74 του.
Από την άλλη υπάρχει και ο Φέργκιουσον. Είναι στα 70 κι ακόμα εργάζεται μετά από τόσες δεκαετίες τίτλους. Πρωταγωνιστεί με μια ακόμα φουρνιά παικτών της Μάντσεστερ.
Μήπως αυτό είναι το όνειρο του Αλαφούζου, λοιπόν; Να γίνει ο Φερέιρα ένας Φέργκιουσον στον Παναθηναϊκό; Ένας Ρεχάγκελ;
Με ένα τριετές ή πενταετές πλάνο, έτσι ώστε οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν, ο Φερέιρα θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 70 του χρόνια.
Και το λέμε αυτό επειδή ο Αλαφούζος βλέπει προοπτική με τον Πορτογάλο και θέλει να τον κρατήσει σώνει και καλά.
Με μια διαφορά. Ότι προπονητικά ο Φερέιρα δείχνει να μην έχει δύναμη μέσα του να αλλάξει την κατάσταση. Κι αυτό το έχουν καταλάβει άπαντες πια.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: