Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Κομβική η νίκη κόντρα στον Άρη»

«Κομβική η νίκη κόντρα στον Άρη»
Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στον Άρη με σκορ 2-1 ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν αρκετό άγχος στο συγκεκριμένο ματς, ενώ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει με διαφορά την καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Ζησόπουλος στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το παιχνίδι με τον Άρη και το ότι ο Λεβαδειακός δεν σκοράρει εύκολα:

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι, υπήρχε άγχος. Δεν ήμαστε όπως πέρυσι αλλά παίζουμε καλά, τα αποτελέσματα όμως δεν μας δικαιώνουν. Το γκολ είναι θέμα ψυχολογίας, θέλει συγκέντρωση αλλά και τύχη σε πολλά παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας».

Για το «τρίποντο» κόντρα στους Θεσσαλονικείς:

«Τον Άρη το θεωρώ από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έχει πολύ ταλέντο, γίνεται καλή δουλειά και έχει πολύ καλό υλικό. Έχει δύο καλούς προπονητές που ξέρουν την ομάδα και η συνέχεια θα του ανήκει».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Εκτός από τον Ολυμπιακό που δεν έχει αντίπαλο, μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό του, όλες οι άλλες ομάδες είναι ισάξιες και πολύ κοντά ή μια στην άλλη. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι».

Για τον Ολυμπιακό και αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον ακολουθήσει:

«Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, έχει λαό που τον ακολουθεί παντού και δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης πολύ καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή, ίσος με κάποιες μεταγραφές τον Δεκέμβρη να μπορέσει να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό. Θα εξαρτηθούν πολλά και από το αν συνεχίσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός».

Για τον «Δικέφαλο του Βορρά»:

«Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι "βαριά", ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Τα παιδιά εκτός από ποδοσφαιρική στήριξη θέλουν και ψυχολογική στήριξη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν συνεχίσει έτσι Ο ΠΑΟΚ μέσα σε 1-2 χρόνια θα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: