Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Δουλεύει με πρόγραμμα ο Καρνέζης»

«Δουλεύει με πρόγραμμα ο Καρνέζης»
Στα μυστικά που έχουν δώσει στον Ορέστη Καρνέζη τη θέση του βασικού στο φετινό Παναθηναϊκού στάθηκε σε δηλώσεις του στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 o Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των «πρασίνων» μίλησε και για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει ο Στέφανος Καπίνο, αλλά και ποιους άλλους Έλληνες γκολκίπερ έχει ξεχωρίσει την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στον o Παναγιώτης Αγριογιάννης στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες της Σούπερ Λίγκας:

«Ατενίζω το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στο παρελθόν οι Έλληνες τερματοφύλακες στην Σούπερ Λίγκα είχαν αδικηθεί, όμως αυτό πλέον έχει αλλάξει. Είμαστε χαρούμενοι που οι βασικοί τερματοφύλακες της Εθνικής μας ομάδας προέρχονται από τον σύλλογό μας».

Για την φετινή πορεία του Ορέστη Καρνέζη:

«Έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια αυτή την σεζόν μέσα από τις εμφανίσεις που έχει κάνει τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική ομάδα. Έχει πρόγραμμα και δουλεύει καθημερινά».


Για την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στους καλούς τερματοφύλακες:

«Είναι μια συλλογική προσπάθεια αυτή που γίνεται. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε τον Γιάννη Σαμαρά στις ακαδημίες, μαζί με τον Δημήτρη Λάππα, καθώς δουλεύουν με πολλά νέα παιδιά, προκειμένου να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τους τερματοφύλακες που έχει αυτή την στιγμή το «τριφύλλι» στο ρόστερ του:

«Θέλουμε να στους βελτιώνουμε όλους τους τερματοφύλακες, με αποτέλεσμα σε περίπτωση που τους ζητηθεί να είναι έτοιμοι 100%. Ακόμη και όταν ένας πορτιέρο δεν αγωνίζεται σε αγώνες μπορεί να βελτιωθεί, μέσω της καθημερινής προπόνησης».


Για τον Στέφανο Καπινο που δεν αγωνίζεται:

«Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Απλά η αξιολόγηση του προπονητή είναι τέτοια που δεν έχει ευνοήσει τον Καπίνο. Είναι απλά θέμα συγκυριών».

Για τον Κώστα Λάμπρου τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ, αλλά και τον Κώστα Περιστερίδη του Πανιωνίου:


«O Λάμπρου είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που ξεχωρίζει για την καλή τεχνική κατάρτιση που έχει στα πόδια. Τώρα όσον αφορά στον Περιστερίδη δεν γνωρίζω τόσα πολλά πράγματα, όμως με την εικόνα που έχει δείξει στην Σουπερ Λίγκα πιστεύω πως θα βελτιωθεί στο μέλλον».


Για το ποια είναι η καλύτερη σχολή τερματοφυλάκων που υπάρχει αυτή την στιγμή:


«Οι κορυφαίες σχολές είναι εκείνη του Βελγίου και της Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί της Ισπανίας. Πλέον είμαστε πιο κοντά σε αυτές, καθώς ανταλλάσουμε απόψεις με άτομα από εκείνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: