Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κριβοκάπιτς: «Ο Ηρακλής πρέπει να είναι πρώτος»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ράντοβαν Κριβοκάπιτς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή αλλά και στην κατάσταση του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του τραυματισμού του:
«Πονάω λίγο στο πόδι αλλά θα περάσει. Έκανα μαγνητική και υπάρχει ένα αιμάτωμα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο. Το κόκαλο είναι εντάξει. Θέλω να παίξω όσο πιο γρήγορα μπορώ αλλά ίσως μου πάρει 2-3 βδομάδες.»

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα απόδοσή του:
«Ναι μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος, αλλά πιστεύω πως μπορώ και καλύτερα. Ο Ηρακλής πρέπει να είναι πρώτος. Τώρα δεν είμαστε πρώτοι γιατί δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα που έπρεπε. Όταν ο Ηρακλής ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θα είμαι ευχαριστημένος.»

Για τον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης:
«Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε καλή κυκλοφορία και καλές φάσεις, παίξαμε σαν Ηρακλής. Κρίμα που δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα πρόβλημα στα στημένα. Δε νομίζω ότι είναι θέμα δουλειάς. Έχουμε δουλέψει πολύ στα στημένα στην προπόνηση και πάλι τρωμε γκολ από κει. Άμα κάνουμε ένα σερί τώρα με 2-3 νίκες θα ανέβουμε. Λίγη υπομονή και όλα θα πανε καλά.»

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή:
«Να είναι πάντα κοντά μας. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και θέλουμε να παμε ψηλά και του χρόνου να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να πω να είμαστε όλοι μαζί και να κάνουμε λίγη υπομονή, να πάρουμε 2 νίκες και όλα θα πανε προς το καλύτερο.»

Για το αν παίζουν καλύτερα στα εκτός έδρας απ΄ότι στα εντός:
«Παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας γιατί οι αντίπαλοι είναι πιο ανοιχτοί. Στην έδρα μας δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα εκτός από τις φορές που ο αντίπαλος δε θέλει να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να κλειστεί πίσω.»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: