Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τζελέπης: «Έχει χάσει την αίγλη του το Ξάνθη- Πανθρακικός»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Κομοτηνής, στην αλλαγή προπονητή αλλά και στην έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν νιώθει δικαιωμένος από την αλλαγή προπονητή:
«Το θέμα της δικαίωσης είναι νωρίς να το κρίνουμε, η ομάδα άλλαξε. Η ψυχολογία της βελτιώθηκε, το έδειξαν και τα παιδία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.»

Για την απομάκρυνση του κ.Παντελίδη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα:
«Δεν είναι θέμα πως υπήρχαν τα αρνητικά αποτελέσματα, απλά μετά από 3 σερί ήττες μέσα στην έδρα σου από ανταγωνιστικές ομάδες δεν σου αφήνει και πολλές επιλογές.»

Για τον καινούργιο προπονητή, κ.Δερμιτζάκη:
«Έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Στα αγωνιστικά δεν πέρασε πολύς χρόνος για να κρίνουμε. Η ομάδα δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή ήταν σωστή.»

Για το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι του Πανθρακικού με την Ξάνθη:
«Εμείς βιώνουμε τα παιχνίδια αυτά όπως τα τοπικά ντέρμπι σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Οι παλιότεροι τα αισθάνονται πιο πολύ, οι νέοι όχι τόσο γιατί δε θυμούνται τα παλιά ντέρμπι. Η ποδοσφαιριστές βλέπουν το παιχνίδι σαν όλα τα αλλά. Δεν είναι λογικό οι άνθρωποι να γνωρίζουν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δυο ομάδες.»

Για το καινούργιο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού:

«Το αθλητικό κέντρο έχει ολοκληρωθεί εδώ και 2 μιση χρόνια. Είναι πλήρες, είναι μεγάλο και φιλοξενεί την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες. Βέβαια δεν υπάρχουν πολλά γήπεδα παρά μόνο 2 μεγάλα και 3 μικρότερα, σαν βοηθητικά, αλλά για τις δικές μας ανάγκες πληροί τοις προϋποθέσεις.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: