Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τερζανίδης: «Δεν γίνεται οι παίκτες απείθαρχοι»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να κάθετε νέος προπονητής στο παιχνίδι κόντρα στον «δικέφαλο».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο φετινός ΠΑΟΚ σίγουρα έχει πετύχει το στόχο του. Έτσι πως φτιάχτηκε η ομάδα από την αρχή της χρονιάς που δεν υπήρχε Σαββίδης με πολύ μικρά συμβόλαια, είναι επιτυχία μέχρι στιγμής».

Για τις υπόλοιπες ομάδες:

«Οι υπόλοιπες ομάδες λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν ενισχύθηκαν και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Μόνο ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει που είναι ήδη πρωταθλητής, όλοι οι άλλοι είναι στην ίδια κατάσταση».

Για τον Παναθηναϊκό ο οποίος είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν έχει αρχή ούτε τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο ερχομός του Σαββίδη έχει φέρει σιγουριά στην ομάδα και με μαθηματική ακρίβεια οδεύει προς την άνοδο».

Για τη δεύτερη θέση και την απειθαρχία που υπάρχει στην ομάδα:

«Αυτό που βλέπω είναι η δεύτερη θέση που θα την πάρει ο ΠΑΟΚ. Δεν μας έχει ικανοποιήσει η απόδοση μέχρι στιγμής, πρέπει να είναι πιο πειθαρχημένη η ομάδα και να μην δέχεται τόσες κόκκινες κάρτες, πρέπει σταματήσουν αυτά. Δεν γίνεται ο Σαββίδης να βάζει χρήματα και οι παίκτες να είναι απείθαρχοι. Για φέτος η δεύτερη θέση θα ικανοποιητική».

Για το ενδεχόμενο να έχει νέο προπονητή ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να δώσει τίποτα παραπάνω, έχει σοβαρά προβλήματα. Όταν αυτές οι ομάδες δεν είναι σε θέση να κάνουν πρωταθλητισμό, είναι σε χειρότερη κατάσταση απ? ότι οι ομάδες στις τελευταίες θέσεις».

Για τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ:

«Χρειάζονται τα νέα παιδιά, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα με τον Σαββίδη. Η ομάδα φτιάχτηκε με αυτό το πλάνο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τα βαριά συμβόλαια. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα γιατί ήρθε ένας μεγαλομέτοχος που ήρθε να μείνει και όχι να φύγει. Σε λίγα χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Τα νέα παιδιά θέλουν βοήθεια και στήριξη. Υπάρχει ο χρόνος γιατί είναι σε άσχημη κατάσταση η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του Σαββίδη δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, έχει καλή ψυχολογία και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: