Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

"Ε, δεν περνάνε κι άσχημα..."!

Ο Πάουλο Μασάντο δεν βλέπει κρίση στην Ελλάδα! "Οι Έλληνες περνάνε καλά, πάνε για μπάνιο, κάνουν βόλτες, βγαίνουν να φάνε στα εστιατόρια".

"Ε, δεν περνάνε κι άσχημα..."!
Αναλυτικά η συνέντευξή του στην "A Bola":
"Θα είναι μεγάλη η χαρά μου αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Το θέλω πολύ. Το περιμένω με μεγάλη αγωνία το ματς αυτό καθώς ο κόσμος με σταματά στο δρόμο και μου ζητάνε εδώ και καιρό να νικήσουμε το μεγάλο αντίπαλό μας, αν και έχουμε 13 βαθμούς διαφορά και πλέον όλα δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Σχετικά με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόνισε: "Ο Ζαρντίμ μιλάει πολύ με τους παίκτες. Είναι πάντα κοντά μας και αυτό ειναι πολύ σημαντικό. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και για να πάρουμε το πρωταθλημα. Ένα πρωτάθλημα που θα μας οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τον κόσμο: "Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ απαιτητικοί. Ζητάνε πάντα το καλύτερο. Αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερα κίνητρα ώστε να είμαστε εκείνοι που πρέπει στο γήπεδο.Τους αρέσει πολύ όποιος παίζει καλά και σκοράρει. Σίγουρα αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Σχετικά με την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας υπογράμμισε: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα της χώρας μου".

Όσο για την Ελλάδα ως χώρα και την κρίση; "Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα. Έχει ήλιο, έχει ακόμα 28 βαθμούς και ο κόσμος κάνει ακόμα μπάνιο στην παραλία. Η αλήθεια είναι πως γράφονται πολλές υπερβολές για την κρίση.
Ναι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά ο κόσμος προσπαθεί να περάσει καλά. Βγαίνει να φάει σε εστιατόρια ή να κάνει βόλτες και γενικά δεν είναι όσο τραγικά παρουσιάζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: