Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αλεξίου: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αναλώσιμος ο Φερέιρα»

Ο προπονητής του Οδυσσέα Κορδελιού, Αλέξης Αλεξίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων, αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στον Ζεσουάλδο Φερέριρα αλλά και στην ευκαιρία που δίνεται στον Σταφυλίδη να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ:
«Λογικό είναι να υπάρχει αναστάτωση στον Παναθηναϊκό, είναι μια μεγάλη ομάδα που δεν πάει καλά και έχει προβλήματα, ψάχνονται και αυτοί να δούνε τι συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει με σοβαρότητα το παιχνίδι και να πάρει τους 3 βαθμούς. Είναι σε καλή κατάσταση, πατάει καλά, έχει καλή ψυχολογία και όλα είναι υπέρ του στο ντέρμπι.»

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:
«Για τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερο να παίξει με προπονητή τον Φερέιρα ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός περνάει αγωνιστική κρίση και σε αυτές τις περιπτώσεις όταν δεν παει καλά η ομάδα, το πληρώνει ο προπονητής. Οπωσδήποτε τον αντιμετωπίζουν σαν αναλώσιμο.»

Για το αν είναι ντέρμπι:

«Ιστορικά παίζουνε δύο πολύ μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Πάντα όταν παίζουν Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, και για τους φιλάθλους και για τους παίκτες, άσχετα που ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα.»

Για το ποιός πιστεύει πως θα είναι ο νικητής:
«Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί την πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Είναι ανοιχτό παιχνίδι αλλά δίνω ένα μικρό αβαντάζ στον ΠΑΟΚ.»

Για τον Οδυσσέα Κορδελιού που είναι αυτή την περίοδο προπονητής:
«Στο Κορδελιό έχουμε μια νεανική ομάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, θέλουμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας. Χάσαμε το παιχνίδι με την Καλαμάρια το οποίο δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ τυχερό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.»

Για τον Σταφυλίδη και την Εθνική ομάδα:

«Του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Έχουμε πει πως δεν υπάρχουν αριστερά μπακ στην Ελλάδα. Του δίνεται η ευκαιρία να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Έχει τις δυνατότητες και τα προσόντα, το θέμα είναι να το δείξει και στο γήπεδο. Αριστερά είναι μόνο ο Σπυρόπουλος. Παίζει και ο Χολέμπας, αλλά η θέση του νομίζω είναι πιο πολύ στα μπροστά. Καθαρά αριστερά μπακ είναι μόνο ο Σπυρόπουλος και ο Σταφυλίδης. Έχει τρομερή διάθεση και κίνητρο, είναι στα πόδια του να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: