Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το παίζει δύσκολος ο Έρικσεν!!

Το παίζει δύσκολος ο Έρικσεν
Εκνευρισμένοι φαίνεται πως είναι οι άνθρωποι του Άγιαξ από την συμπεριφορά του παίκτη της ομάδας τους, Κρίστιαν Έρικσεν.

Πιο συγκεκριμένα, οι διοικούντες τον ολλανδικό σύλλογο έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του «Αίαντα», όμως εκείνος δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός», ώστε να απαντήσει θετικά.

Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Άγιαξ λήγει το καλοκαίρι του 2014. Ωστόσο, οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Έρικσεν τόσο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κάνει πολλές ομάδες από την υπόλοιπη Ευρώπη, οι περισσότερες από την Αγγλία, να τον «γλυκοικοτάζουν».

Αυτό έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους του «Αίαντα», οι οποίοι θέλουν να ανανεώσουν πρόωρα την συνεργασία τους με τον Δανό. Βέβαια, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ολλανδίας, Μαρκ Όφερμαρς.

«Θέλουμε ο Έρικσεν να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί μας, αλλά αυτός αρνείται. Έχουμε επαφές με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να τον πείσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τον Δεκέμβριο», ανέφερε σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του Δανού μεσοεπιθετικού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: