Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το «τεφτέρι» της ΑΕΚ!!

Το «τεφτέρι» της ΑΕΚ
Πλήρη -και πιο εμπεριστατωμένη από ποτέ- γνώση των οφειλών της ΑΕΚ έχει πλέον ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ συγκέντρωσε αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε οφειλή της ξεχωριστά, έφτιαξε μια αναλυτική λίστα και την αποστέλλοντάς την στον Έλληνα εφοπλιστή, του έδωσαν ό,τι χρειαζόταν για να περάσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

Στη συγκεκριμένη λίστα (για τη δημιουργία της οποίας έτρεχαν από το πρωί στα Σπάτα) συμπεριλαμβάνονται συνολικά 188 υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς πρώην ποδοσφαιριστές, ομάδες, μάνατζερ, προμηθευτές και τρίτους. Οι πιστωτές ωστόσο είναι σαφώς λιγότεροι, αφού υπάρχουν παραπάνω από μια υποχρεώσεις που αντιστοιχούν σε κάποιους απ’ αυτούς.

Το θέμα όμως είναι ότι παρατίθενται αναλυτικά τα δεδομένα καθεμιάς απ’ αυτές ξεχωριστά (στοιχεία πιστωτή, ιστορικό της οφειλής, διακανονισμοί ή πιθανές δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, τρόποι επικοινωνίας) ούτως ώστε η πλευρά των επενδυτών να έχει πλήρη εικόνα του τι ισχύει σε κάθε περίπτωση και να μπορεί να ξεκινήσει τις επαφές με όσους έχουν λαμβάνειν χρήματα.

Μετά τη μελέτη (και) αυτών των στοιχείων λοιπόν, ο Δημήτρης Βιντιάδης και το επιτελείο του δεν αποκλείεται να έχουν νέα συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, προκειμένου να οργανωθεί το τελικό πλάνο των διαπραγματεύσεων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: