Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αποθέωση για ΠΑΟΚ!!

Αποθέωση για ΠΑΟΚ
Η απόφαση του ΠΑΟΚ να δώσει φιλικά και να κάνει προπονήσεις σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα φάνηκε σωστή από την πρώτη στιγμή που έφτασε η αποστολή του «Δικεφάλου» στη Νάουσα, αφού οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την αποθέωση.

Η ομάδα επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του χορηγού «Voulis» και προσέφεραν μια μπάλα και μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς. Στη συνέχεια, μετέβη στο γήπεδο της πόλης, όπου αποθεώθηκε από τους φίλους της, με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να υπογράφουν πολλά αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους. Ο Δήμαρχος της περιοχής προσέφερε ένα βιβλίο και μια πλακέτα στον «τίγρη» και αυτός του έδωσε ως αναμνηστικό μια δική του φανέλα, ενώ το ίδιο έγινε και με τον ΣΦ της ημαθιώτικης πρωτεύουσας, πολλά μέλη βρίσκονταν στο γήπεδο. Στο κλειστό είχε στηθεί και ένα σταντ για όσους ήθελαν να προμηθευτούν και διαρκείας, αλλά και εισιτήρια για το ματς με τον Κολοσσό την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Το φιλικό με τον τοπικό Ζαφειράκη ήταν προπονητικού χαρακτήρα, διήρκησε τρία δεκάλεπτα και δεν κρατήθηκε σκορ, ενώ από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Κόνιαρης, Νικολόπουλος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Κασελάκης, Θεοδωράκος και Χαριτόπουλος, μια και οι υπόλοιποι κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστούν, ενώ έλειπαν και οι έφηβοι που είχαν υποχρεώσεις με την αντίστοιχη ομάδα.

Μετά το τέλος του φιλικού, όλη η ομάδα με τον Ζαφειράκη, τον Δήμαρχο και φορείς της πόλης δείπνησε με παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής σε οινοποιείο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: