Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς κόσμο στο Βόλο η ΑΕΛ!!


Χωρίς κόσμο στο Βόλο η ΑΕΛ
Αν και υπήρχε διάθεση από τις δύο ΠΑΕ, τελικά οι φίλοι της ΑΕΛ δεν θα δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι της ομάδας τους με την Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Football League την προσεχή Κυριακή.

Την Τρίτη έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει της αναμέτρησης των δύο συλλόγων. Το κλίμα ήταν θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτως ώστε περίπου 1.000 φίλοι των «βυσσινί» να βρεθούν στο γήπεδο, ωστόσο η αστυνομία δεν έδωσε το «πράσινο φως» και εν τέλει το θέμα δεν προχώρησε.

Φυσικά, κάτι ανάλογο θα γίνει και στο ματς του δεύτερου γύρου στο «AEL FC Arena», όπου δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα οπαδοί της Νίκης Βόλου.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα για παραχώρηση εισιτηρίων και δεν θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος της ομάδας. «Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 αιτήθηκε την παραχώρηση 1.000 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της , αίτημα το οποίο δεν κατέστη δυνατό να γίνει αποδεκτό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένης μετακίνησης». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: