Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αϊδινίου- Καλαμπάκας: «Μαζέψαμε 600 κιλά τρόφιμα»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου, και του Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας, οι οποίοι ήταν οι διοργανωτές ενός φιλικού αγώνα «αγάπης», όπου οι θεατές δεν θα πλήρωναν εισιτήριο, αλλά αντί αυτού θα προσέφεραν τρόφιμα τα οποία θα μαζεύονταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι δυο παλαίμαχοι μίλησαν για αυτό το γεγονός αλλά και για τον Ηρακλή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Για το φιλικό αγάπης που οργάνωσαν οι βετεράνοι του Πιερικού και του Ηρακλή ο κ. Αϊδινίου ανέφερε:
«Εγώ θα σας πω ότι ένα φορτηγό τρόφιμα και φάρμακα μαζευτήκανε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο Καλαμπάκα και στους βετεράνους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό που είχαμε νεαρά παιδιά. Οι παλιές γενιές λόγω της κατάστασης έχουν αποστασιοποιηθεί από αυτές τις ενέργειες.»

για να συμπληρώσει ο κ. Καλαμπάκας:
«Τα γκολ δε μετράν τόσο όσο η ανθρωπιά. Δεν ήταν μόνο δικιά μου ιδέα αλλά και του κοινωνικού παντοπωλείου Κατερίνης. Ο Ηρακλής είναι κοντά μας, έχουμε κάνει κι άλλες φορές παιχνίδια με φιλανθρωπικούς σκοπούς και αυτό μένει, η ανθρωπιά. Ένα ντατσουν γέμισε από 600 κιλά τρόφιμα. Αυτά που χρειαζόντουσαν τα παιδιά, αυτά κοιτάξαμε να μαζέψουμε. Είχε πάρα πολύ νεαρό κόσμο το γήπεδο, παιδάκια με τους γονείς που έφεραν το σακουλάκι τους για να παει εκεί που πρέπει. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις για να δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.»

Για τον Ηρακλή ο κ. Αϊδινίου υπογράμμισε ότι:
«Η αρχή ήταν λίγο δύσκολη γιατί δεν ξέραμε σε ποιά κατηγορία θα παίξει η ομάδα. Δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε. Θέλω να πιστεύω πως τα Χριστούγεννα θα ενισχυθεί η ομάδα και θα βελτιωθεί.»

για να συμπληρώσει ο κ. Καλαμπάκας:
«Είχαμε τη χαρά πριν από μια εβδομάδα να γνωρίσουμε τον καινούργιο πρόεδρο τον κύριο Παπαδόπουλο. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για 2 ώρες. Κάναμε και τα εγκαίνια της αίθουσας του Πέτρου Γκαζά και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι είναι ένα λαχείο για τον Ηρακλή. Έχει όραμα και πιστεύω πως θα παει τον Ηρακλή ψηλά.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: