Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Παπούτσια ειδικά για τον... Τζέραρντ!!

Παπούτσια ειδικά για τον... Τζέραρντ
Ο Στίβεν Τζέραρντ γίνεται ο 6ος Άγγλος ποδοσφαιριστής που θα μπει στο κλαμπ των «100άρηδων» στην εθνική ομάδα και ασφαλώς, θέλει να θυμάται τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνισή του στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης για το φιλικό με τη Σουηδία, την Τετάρτη. Το μοναδικό επίτευγμα και η μοναδική στιγμή, θέλουν και… μοναδικά παπούτσια.

Έχοντας παραδεχθεί στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ότι έχει άγχος εν όψει της 100ης συμμετοχής του με τη φανέλα με το εθνόσημο, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «τριών λιονταριών» στη «Friends Arena».

Καθ’ όλα έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα με τα εθνικά χρώματα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να καθοδηγήσει τους Άγγλους διεθνείς στο παιχνίδι με τη Σουηδία, το βράδυ της Τετάρτης, ο Στίβεν Τζέραρντ προετοιμάστηκε κατάλληλα για τη μοναδική στιγμή.

Το έδειξε, άλλωστε, και από τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται και από τη φωτογραφία του κειμένου, εισηγήθηκε στη δημοφιλή εταιρεία αθλητικής ενδυμασίας, να χαραχτεί η σημαντική στιγμή της καριέρας του στα παπούτσια που θα φορέσει.

Αυτά θα αναγράφουν το παιχνίδι, την ημερομηνία και το «100 caps» των συμμετοχών του…

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: